Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Michelle

DA drogisterij Michelle ligt aan het Zonneplein in Bergen op Zoom. De dames in deze buurtwinkel hebben altijd een goed humeur, omdat ze plezier hebben in hun werk. Ze maken tijd voor een praatje en kennen hun klanten persoonlijk. Met een Dr. Hauschka-, Orthica- en schoonheidsspecialist in huis, kun je rekenen op een persoonlijk advies over huidverzorging en gezonde voeding.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Michelle

Zonneplein 5

4624 BC Bergen op Zoom

0164-233416

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA drogisterij Michelle word je geholpen door een klantvriendelijk team dat is gespecialiseerd in uiterlijke verzorging en alles wat met gezondheid te maken heeft.

Teamwork

Rian, bedrijfsleidster en drogist, werkt samen met een team van nog 2 drogisten en een assistent-drogist in deze typische buurtwinkel waar iedereen elkaar kent en men graag komt om een praatje te maken. De medewerksters zijn dan ook vertrouwde gezichten in de buurt. Zelfs klanten uit verder gelegen buurten komen speciaal naar deze drogisterij. Sommige dames zijn Dr. Hauschka –en Orthica specialist. En allemaal hebben ze een drogisterij -of apotheekachtergrond, of zijn schoonheidsspecialiste. Zij zijn daarom een ijzersterk team en neemt alle tijd voor jouw vragen over innerlijke en uiterlijke verzorging in deze sfeervolle, ruime winkel.

Assortiment dat net even anders is

Vaste DA klanten weten dat ze bij de DA drogisterij producten verkopen die je niet altijd bij andere drogisterijen vindt. Zoals de merken Dr. Hauschka, Newcare en Eyelove. Eyelove is een uitgebreide collectie moderne brillen. Je kunt hier zelfs gratis je ogen laten opmeten. DA denkt ook aan de kleintjes. Het huismerk DA biedt voor veel A-merken een voordelig en kwalitatief hoogwaardig alternatief. Je slaagt hier ook voor een cadeautje. Zo is er een wisselende collectie armbanden en oorbellen en luxe geuren. Kortom, producten waar je echt blij van wordt.

Advies waar je wat mee kunt

Eén ding weet je zeker als je een DA drogisterij binnenstapt: dat je altijd een uitstekend advies krijgt, omdat de medewerkers passie voor hun vak hebben. Rian en haar team vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Door echt tijd te maken voor de klant, zoals een praatje maken, leren ze je persoonlijk beter kennen. Ze denken echt met je mee, stellen open vragen en luisteren goed, zodat je een op maat gesneden advies krijgt op je vragen over gezondheid en verzorging. Deze specialisten op het gebied van gezondheid en schoonheid blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom volgen ze regelmatig nascholing en trainingen van verschillende merken gezonde voeding en huidverzorging.

Een vertrouwensband met de klant

“Wij vinden het leuk om onze winkel zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de klant,” zegt Rian. “We organiseren koopavonden, interessante demonstraties met goodybags en kortingen. Het fijnste vind ik het als we mensen van hun klachten af kunnen helpen. Soms zijn mensen al overal geweest met een klacht. Daarom is het belangrijk dat wij een laagdrempelige winkel zijn. Zo creëren we een vertrouwensband die belangrijk is bij zoiets als je gezondheid. Dat motiveert me dag in dag uit; dat een klant tevreden de winkel uitloopt en dat je ziet dat ze de volgende keer weer terug komen. Dan weet je dat je hun vertrouwen hebt gewonnen met je adviezen.”

Social Media

Volg DA Michelle Bergen op Zoom op Facebook

Aanvullende diensten

Babykleding

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Eyelove

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck