Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Meeuwsen

Bij DA Meeuwsen draait het om professioneel advies met een glimlach. Hier staan wellness, gezondheid en beauty centraal en is er naast het basisassortiment veel keuze in duurzame producten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Meeuwsen

Terpstraat 11b

1771 AC Wieringerwerf

0227-604764

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA Meeuwsen is dé drogisterij van Wieringerwerf. Hier vind je de combinatie van een ruim assortiment en goede service in een ontspannen sfeer. Wees welkom en laat je professioneel adviseren. 

Veelzijdig team van medewerkers

Met het team van 10 enthousiaste collega’s levert DA Meeuwsen iedere dag verantwoorde zorg. Om dat te bereiken hebben ze 3 pijlers: wellness, gezondheid en beauty. Ondernemer Ingeborg vertelt: “Deze 3 werelden brengen we steeds weer samen in de aandacht voor onze klanten. Ik kies in de winkel bewust voor veel duurzame producten en merken die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Je fit, mooi en gezond voelen is iets wat we allemaal graag willen. Ons doel is altijd de klant daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen.”

Gevarieerd aanbod van producten

Ingeborg: “In onze winkel maken we echt tijd voor onze klanten. De persoonlijke aandacht wordt gecombineerd met parate kennis. Het vak van drogist is heel divers en juist daarom doen we ook veel aan (na)scholing. We zijn goed op de hoogte van alle trends en nieuwe producten die op de markt komen. Ons assortiment stel ik samen met in mijn achterhoofd de wensen van de klant. Zo nemen wij altijd in overweging of iets duurzaam is en goed voor de gezondheid. Wij zijn heel actief op Facebook en instagram zonder dat we een overdaad aan informatie geven.”

Klanttevredenheid is belangrijk

Ingeborg: “Als je na het geven van een advies de klant terug in de winkel krijgt met 2 duimen omhoog en zij zegt dat zij na jarenlang tobben eindelijk het goede advies heeft gekregen, dan is dat voor ons het grootst mogelijke compliment. Ook als een klant na een behandeling erg tevreden de winkel uitgaat en haar vriendin daarna naar je toestuurt voor eenzelfde behandeling weet je dat je het goed hebt gedaan.” 

Ontspanning en gezondheid

DA Meeuwsen is niet alleen een winkel maar heeft ook een eigen, luxe massagesalon. Na het winkelen kun je hier tot rust komen tijdens een uitgebreide medische pedicure, stoelmassage of ontspanningsmassage. Ingeborg: “Gezondheid en ontspanning gaan hand in hand en ik vind het fijn dit totale pakket aan te kunnen bieden”. Als extraatje organiseren we eens per jaar ook een zogeheten Ladies Night met veel aandacht voor beauty en gezondheid. Zo zetten we hier de vaste klanten even goed in het zonnetje.” 

Social Media

Volg DA Meeuwsen op Facebook

Volg DA meeuwsen op Instagram

Aanvullende diensten

Schoonheidssalon

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie