Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Markant

Deze ‘markante’ winkel is gelegen aan de doorgaande weg in Schoonebeek. Het is een nette en veelzijdige drogisterij. Het professioneel opgeleide winkelteam weet altijd antwoord op je vragen. Of het nou gaat om schoonheid of gezondheid, zij geven je een advies dat precies bij je past. Omdat je er voor van alles terecht kunt, bijvoorbeeld voor een schoonheidsbehandeling en van pedicure tot stomerij, hangt er een gezellige sfeer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Markant

Europaweg 129

7761 AC Schoonebeek

0524-531389

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA drogisterij Markant is een veelzijdige winkel met vast en wisselend assortiment en een deskundig winkelteam dat altijd samen met jou een antwoord vindt op al je vragen.

Een eigen drogisterij als droom

Eigenaresse en drogist Marjan staat al 20 jaar met veel plezier in haar drogisterij. Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, ging ze aan de slag bij een drogisterij in haar dorp. Na hier zo’n negen jaar in loondienst te zijn geweest, kreeg ze het groeiende idee van een eigen winkel maar niet meer uit haar hoofd. Totdat het moment aanbrak dat ze de kans kreeg om de winkel samen met haar man over te kunnen nemen. Dat is inmiddels alweer 20 jaar geleden. Haar droom van een eigen drogisterij is uitgekomen en daar geniet ze nog dagelijks van. Samen met haar haar winkelteam van 3 drogisten, 1 assistent-drogist en 2 schoonheidsspecialisten (waarvan er 1ook pedicure is) maken ze er iedere dag de beste dag tot nu toe van.

Meer dan alleen een drogisterij

DA drogisterij Markant draagt niet voor niets de naam ‘Markant’. Het is namelijk meer dan een gewone drogisterij. Het is een combinatiewinkel met een schoonheidssalon, een pedicure en een stomerij. Je kunt er pasfoto’s laten maken, post verzenden, loterijen en kantoorartikelen kopen en schoenen laten herstellen. Het spreekt voor zich dat dit winkelteam zeer veelzijdig is. Er is veel kennis in huis op allerlei gebied. Ze houden die kennis voortdurend up to date, door bijvoorbeeld cursussen te volgen bij leveranciers. Zo zijn ze ook geschoold in het precies achterhalen waar een klacht vandaan komt. Daarom kun je verwachten dat je altijd een passend en persoonlijk advies krijgt op je vragen.

Echt DA: Groen, gezond en voordelig

Typisch voor DA zijn de speerpunten persoonlijk contact met klant, tijd maken voor een praatje, gedegen advies geven, maar zeker ook speciale producten. Producten die je niet altijd in een gewone drogisterij vindt, zoals Louis Widmer Weleda, New Care,Golden Naturals en Orthica. Omdat DA ook op de kleintjes let, vind je er het voordelige huismerk, met kwalitatief hoogstaande producten als alternatief voor veel A-merken. Maar ook als gezond en bewust leven jouw motto is, dan vind je hier producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.. Daarnaast is er een groot aanbod aan voedingssupplementen en biologische producten.

Wij bloeien op van positieve reacties

“Ik wil de klanten in onze winkel een beleving meegeven,” zegt Marjan, “daarom houden wij een paar keer per jaar een bijzondere avond. Dan zijn er bijvoorbeeld demonstraties, er kan van alles geproefd worden en er zijn aanbiedingen en acties. Ik kan er van genieten als ik zie dat mensen dan met allerlei nuttige tips blij de deur uitgaan. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel luisteren. Goed luisteren en meedenken met de klant. Als je dat doet, dan zit je meestal altijd goed met je advies. En als je ziet dat mensen terugkomen omdat een product goed heeft gewerkt, dan geeft me dat veel voldoening. Het grootste compliment dat we wel eens krijgen is: ‘Ik kom altijd eerst naar jou voordat ik naar de huisarts ga!’”

Bijzondere services

• Gratis parkeren 
• Fotoservice 
• Kantoorartikelen 
• Loterijen 
• Pedicure 
• PostNL Servicepunt 
• Schoenenherstel 
• Schoonheidsspecialist 
• Stomerij 

Social Media

Volg DA markant op Facebook

Aanvullende diensten

Schoenenherstel

Kantoorartikelen

Loterijen

Fotoservice

Pedicure

Schoonheidsspecialist

Gratis Parkeren

Pasfoto's

Servicepunt PostNL

Stomerij