Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Margo

DA Drogisterij Margo in Oldemarkt is een gezellige dorpswinkel. Het enthousiaste team geeft je graag deskundig advies op het gebied van schoonheid en gezondheid. Kom langs en ontdek hun mooie assortiment!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Margo

Klaas Muisstraat 2

8375 BX Oldemarkt

0561-760005

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Gezellig en betrokken  

DA Drogisterij Margo is te vinden in het pittoreske dorpje Oldemarkt. Oldemarkt is een mooi dorp in de kop van Overijssel, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden. De drogisterij is sfeervol en gezellig, een echte dorpswinkel. Het gezicht van de winkel wordt gevormd door een team van vijf enthousiaste drogisten. In de vakanties en de weekenden krijgen zij hulp van hun vaste verkoopmedewerkster. Het team is zeer betrokken in het dorp en doet graag mee aan lokale acties. Die betrokkenheid brengt warmte en gezelligheid met zich mee. En dat voel je zodra je de winkel inloopt.  

Een deskundig team 

Bij DA Drogisterij Margo kun je van maandag tot en met zaterdag terecht voor deskundig advies op het gebied van schoonheid en gezondheid. Het team kent hun assortiment door en door en kan je uitgebreid adviseren over hun producten. Heb je een vraag? Aarzel niet om advies te vragen! Wanneer een artikel niet aanwezig is kunnen zij het voor je bestellen of uit een ander filiaal van DA Drogisterij Margo (in Steenwijk, Havelte of Noordwolde) halen. De drogisterij biedt ook een stomerijservice aan.  

Een compleet assortiment

DA Drogisterij Margo is een knusse dorpswinkel, maar je vindt er alle belangrijke gezondheids- en cosmetische artikelen. Ze verkopen geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica, geuren en andere gebruikelijke drogisterijartikelen. Ze hebben een mooi aanbod hoogwaardige supplementen, zoals de merken New Care, Orthica en Golden Naturals. Naast grote merken, kun je er ook terecht voor huismerkartikelen met een zacht prijsje.  

Mooie merken 

De drogisterij heeft ook een mooi aanbod van echte verwenartikelen, zoals huidverzorgingsartikelen, cosmetica, wellnessproducten en parfum. In hun assortiment vind je onder andere de luxere merken Uriage, Louis Widmer, Janzen, John v G, Rimmel en Weleda. Ideaal om cadeau te doen! Alle cadeaus worden uiteraard met zorg voor je ingepakt. 

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Stomerij