Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 49.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie! Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Margo

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie Margo Havelte! Onze vestiging is te vinden aan de Egginklaan 2-10 in het mooie Havelte. Van maandag tot en met zaterdag staan wij voor je klaar om je te adviseren over geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica en geuren. Heb je vragen? Stap gerust onze winkel binnen, we helpen je graag verder. Onze dames hebben alle kennis in huis om jou een goed advies te geven over je gezondheid en lichamelijke verzorging.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Margo

Egginklaan 2-10

7971 CA Havelte

0521-341764

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Specialist op het gebied van gezondheid en schoonheid, een gezellige dorpswinkel waar goed advies voorop staat. 

Deskundig personeel

Onze dames zijn getraind om jou met veel zorg en aandacht te helpen. Zo krijg je altijd een persoonlijk en op maat gemaakt advies. We blijven regelmatig trainingen volgen zodat we helemaal op de hoogte zijn van alle nieuwe producten en ontwikkelingen. Behulpzaamheid, vriendelijkheid en vakkundigheid staan hoog in het vaandel. We willen jou de beste shopervaring geven die er is.

Advies huidverzorging

Met merken zoals Louis Widmer en Uriage kunnen wij je helpen bij alle huidproblemen en huidverzorging. Louis Widmer heeft een uitgebreide lijn dermatologische verzorging voor elk huidtype, en in het bijzonder de gevoelige huid. De producten van Uriage zijn voorzien van thermaal water uit de Franse Alpen en zullen als geen ander hydrateren. Vertel ons wat je zoekt of waar je tegenaan loopt en wij zullen een plan samenstellen dat bij jouw specifieke huidtype past. 

Alles voor je gezondheid

Met de merken Orthica, Golden Naturals en New Care, hebben wij het beste in huis voor jouw gezondheid. De voedingssupplementen en vitamines zijn zonder onnodige toevoegingen en kunnen zo het beste hun werk doen voor jouw lichaam. Wij houden van gezondheids- en verzorgingsproducten die een natuurlijke basis hebben. Daarom kan de natuurlijke cosmeticalijn van Golden Naturals ook niet ontbreken. 

Extra’s

Als aanvulling op de drogisterij hebben we ook een parfumerie met de lekkerste geuren. Leuk om cadeau te geven of gewoon om jezelf lekker mee te verwennen. Wij helpen je graag met het vinden van de geur die goed bij jou past. Daarnaast is er ook een DHL servicepunt te vinden in onze winkel. Een pakketje ophalen of wegbrengen is zo gepiept. 

Waar je ook voor komt, neem vooral lekker de tijd, want bij ons kan je altijd gratis parkeren. 

Social Media 

Volg DA Drogiserij Margo Havelte op Facebook

Aanvullende diensten

Pedicure

Schoonheidsspecialist

Luxe Parfumerie

Stomerij