Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Luyksgestel

DA drogisterij The Read Shop Luyksgestel is een echte dorpswinkel. In deze combinatiewinkel van drogisterij en boekwinkel vind je een goed opgeleid team met vele jaren ervaring in de drogisterij. Naast producten voor je gezondheid en uiterlijke verzorging, kun je hier ook terecht voor boeken, lectuur en kantoorbenodigdheden. Een combi die zorgt voor een prettige sfeer waarin tijd is voor jouw verhaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Luyksgestel

Dorpstraat 72

5575 AE Luyksgestel

0497-337185

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA drogisterij Luyksgestel biedt een ideale combinatie van gezondheidsproducten tot boeken en van luxe parfums tot kantoorbenodigdheden.

Een drogisterij voor iedereen

Ondernemers Ard en Luc van de Huijgevoort runden al een supermarkt in het dorp Luyksgestel. Toen in 2016 de drogisterij dreigde te verdwijnen besloten ze om deze verder te exploiteren. Zo wilden ze ervoor zorgen dat er genoeg voorzieningen bleven en de dorpsbewoners niet voor hun dagelijkse boodschappen het dorp uit moesten. Een supermarkt met een drogisterij paste precies in dit plan. Nu staat er een team van 4 drogisten in de winkel dat alles uit de kast haalt om jou een goed advies te geven.

Een DA hart in de supermarkt

Naast het reguliere drogisterijassortiment vind je bij DA drogisterij The Read Shop Luyksgestel alle hoogwaardige en voordelige producten van het vertrouwde DA-huismerk. Maar ook merken zoals Sans Soucis, Louis Widmer en John van G make-up. En voor wie groen leeft en denkt, zijn ook de topproducten van Madelief - het duurzame alternatief van DA - in de schappen te vinden. Maar denk ook aan de gezondheidsproducten van Arkopharma en de verzorgingsproducten van Weleda en Janzen. 

Je vindt meer dan je zoekt

In deze typische buurtdrogisterij vind je meer dan je zoekt. Je kunt hier terecht voor extra services, zoals loterijen en PostNL service. Maar ook voor speelgoed, een goed boek, tijdschriften en kantoorbenodigdheden komen klanten hierheen. Het winkelteam houdt er ook van om zijn klanten te verrassen. Zo is er geregeld een Ladies night, een vip-avond en een informatiemiddag. 

Persoonlijk en professioneel

Het speerpunt van de DA drogisterij is dat het personeel nog echt tijd maakt voor een praatje. Door te luisteren en door te vragen, weten zij feilloos te achterhalen welk product het beste past bij jouw vraag of kwaal. De dames volgen voortdurend nascholing, doen cursussen en houden steevast alle vakliteratuur bij. Daarom zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En daar pluk jij de vruchten van! Je gaat gegarandeerd met een advies de deur uit dat precies voor jou op maat gesneden is.

Volg ons op social media

Volg DA Luyksgestel op Facebook

Aanvullende diensten

Schoenenherstel

Kantoorartikelen

Speelgoed

Loterijen

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Servicepunt PostNL