Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Leguit

DA Drogisterij & Parfumerie Leguit is één van de oudste winkels van Callantsoog en daarom hét adres voor drogisterijartikelen, tijdschriften, wenskaarten en speelgoed. De DA is zeven dagen in de week geopend en het team van Leguit staat met veel liefde voor je klaar. Dagje strand gepland? Dan moet je zeker even langs Leguit, zij hebben alles in huis voor een geslaagde dag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Leguit

Dorpsplein 9

1759 GM Callantsoog

0224-581359

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

12:00 - 16:00

Het bedrijf Leguit is al jaren een begrip in de kop van Noord-Holland. 

Familiebedrijf

In 1962 begonnen Dick en Lidy Leguit de drogisterij met 40 m² en in de loop der jaren is de DA uitgegroeid tot maar liefst 230 m². Het bedrijf is al die tijd in de familie gebleven en ondertussen is zelfs de derde generatie al werkzaam en de vierde generatie in opleiding. Een echt familiebedrijf dus. Ze zijn bekend in de omgeving en dat geeft de klanten een vertrouwd gevoel. Familie Leguit is trots op de regionale uitstraling, deze zorgt ervoor dat mensen zich welkom voelen in de winkel.  

Ruim en overzichtelijk

DA Drogisterij & Parfumerie Leguit heeft meerdere verbouwingen doorgemaakt en die hebben ervoor gezorgd dat alles nu mooi de ruimte heeft. Voor de overname vond je hier een ouderwetse galanteriewinkel met weinig ruimte voor extra’s. Al snel bleek de oppervlakte te klein en werd de woonkamer betrokken bij het winkelgedeelte. In 1965 volgde de eerste verbouwing en in 1979 de tweede. Tegenwoordig is het een uitgebreide winkel met veel overzicht, die met veel zorg aan kant gehouden wordt. Al deze ruimte heeft de mogelijkheid geboden om een speelgoedwinkel in de drogisterij op te nemen. Hierdoor is het aanbod nog diverser.

Precies wat je nodig hebt

Naast alles wat je in een drogisterij verwacht te vinden, kun je bij Leguit ook terecht voor allerlei tijdschriften en een PostNL-servicepunt. Een kind kan zijn hart ophalen, want er is ook een Top1Toys afdeling met veel leuk speelgoed. En uiteraard kunnen ook de strandartikelen niet ontbreken, want in Callantsoog ben je op een steenworp afstand van het strand. De winkel is ingericht op de behoeften van de bewoners van Callantsoog, maar ook voor de bezoekers en vakantiegangers.

Altijd kwaliteit

Bij DA Leguit gaan ze niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit. Alles wat in de schappen ligt is van topkwaliteit. Van de verzorgingsproducten tot de parfums en van het speelgoed tot het strandgoed. Een winkel zonder poespas, gewoon precies alles wat je nodig hebt. De dagelijkse krant, een mooi boek, voedingssupplementen of zonnebrandcrème, DA Drogisterij & Parfumerie Leguit heeft het allemaal.

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Leguit op Facebook

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Leguit op Instagram

Aanvullende diensten

Tijdschriften

Kledingreparatie

Kantoorartikelen

Speelgoed

Boeken

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Servicepunt PostNL

Stomerij

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck