Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie l'Avenir

DA Drogisterij & Parfumerie L’Avenir ligt in het gezellige winkelhart van Beneden-Leeuwen. In de winkel staat een deskundig team. Je kunt er terecht met al jouw wensen en vragen op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. Kom langs en laat je adviseren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie l'Avenir

Zandstraat 118

6658 CX Beneden-Leeuwen

0487-591354

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Drogist L’Avenir liggen unieke en luxe artikelen in het schap. Je slaagt hier voor de mooiste cadeaus: voor een ander of jezelf.

Een sprong naar de toekomst

De eigenaar van de drogisterij is Lionne De Kadt: “Voordat ik als drogist werkzaam was, werkte ik bij een landbouwmechanisatiebedrijf. Ik heb een boekhoudkundige achtergrond en deed daar de administratie. Toch heb ik altijd interesse gehad in schoonheid. Toen ik hoorde dat er in mijn dorp een drogisterij te koop stond, hebben wij besloten om de sprong te wagen. In 1997 heb ik deze drogisterij overgenomen. L’Avenir betekent ‘de toekomst’ in het Frans.”

Een deskundig team

Lionne: “Ik ben gediplomeerd drogist. Samen met en Lucia van Heck sta ik met veel plezier in de winkel. Lucia is ook al vanaf het begin bij mij in dienst. Zij is assistent drogist en heeft een schoonheidsspecialist-diploma. Wij hebben alletwee veel kennis en ervaring en adviseren mensen graag op het gebied van gezondheid, schoonheid en uiterlijke verzorging.” 

Altijd passend advies

Lionne: “Wij geven eerlijk en deskundig advies op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. Hebben wij niet direct een antwoord voor het probleem van een klant? Dan gaan wij actief op zoek naar een passend advies. Klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze aandacht en interesse in de klant is oprecht. Het geeft ons plezier om mensen te helpen en adviseren. Ook zijn wij zeer betrokken in het dorp. Eenmaal per maand zijn de winkel op zondag geopend en wordt er in het dorp veel activiteiten georganiseerd.”

Een uitgebreid assortiment.

Lionne: “Onze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan geuren, cosmetica en huidverzorgingsartikelen. Wij staan achter onze producten en weten wat wij verkopen. Kwaliteit staat voorop. Zoals mooie merken cosmetica en huidverzorging als Pupa en Louis Widmer. Wanneer een product bij ons in de winkel niet voorradig is, bestellen wij het voor onze klanten.” 

Social Media

Volg DA Drogisterij L’Avenir op Facebook

Aanvullende diensten