Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Kienstra

Op Ameland kunnen bewoners en badgasten terecht bij DA drogisterij & Parfumerie Kienstra ‘T Centrum. In het hart van het dorp Nes staat het bevlogen team klaar om professioneel advies te geven over het ruime assortiment. Ieder seizoen is er volop keuze uit het eigen merk, aangevuld met de nieuwste producten op het gebied van gezondheid en verzorging.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Kienstra

Reeweg 25

9163 GT Nes-Ameland

0519-542271

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:30

Zondag

Gesloten

Ruim aanbod

Wie binnenloopt bij Drogisterij & Parfumerie Kienstra ‘T Centrum zal het direct zien, dit is een winkel met een zeer compleet assortiment. Ondernemer Patrick Kienstra: “We proberen uniek te zijn in ons uitgebreide assortiment. Dat is niet altijd makkelijk maar lukt tot nu toe heel goed. We hebben veel keuze in medicijnen, vitamines, bijouterie, make-up en parfum. En je vindt hier zelfs een Candy Shop. Zowel vakantiegangers als de bewoners van het eiland kunnen goed bij ons slagen.” 

Deskundig advies

Dagelijks komen klanten binnen voor persoonlijk advies. Patrick: “Wij vinden het heel belangrijk om iedere klant het juiste advies te geven. Elke keer weer. Mijn collega’s en ik weten veel en we zorgen altijd dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche. Mochten we een vraag niet kunnen beantwoorden dan nemen we direct contact op met bijvoorbeeld een leverancier of fabrikant. Wij zijn pas tevreden als we een vraag goed en deskundig hebben kunnen beantwoorden.” 

Luxe parfumerie

Een parfum is het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde. Bij DA drogisterij & parfumerie Kienstra ‘T centrum vind je een ruime selectie luxe dames- en herengeuren. Het team van medewerkers helpt graag om stap voor stap de juiste te vinden. Patrick: “Een parfum is heel persoonlijk, de een gaat voor bloemig en de ander heeft een voorkeur voor fris en licht. Het is altijd weer heel leuk om de klant te helpen ontdekken welke hij of zij het lekkerst vindt ruiken. En uiteraard wordt een cadeau altijd feestelijk ingepakt”. 

Seizoensshop

Het eilandleven volgt de jaargetijden en daar houden ze bij DA Drogisterij & Parfumerie Kienstra ‘T centrum goed rekening mee. De grote winkel, met een winkeloppervlak van 360m2, wordt zorgvuldig gevuld met producten die passen bij klanten van verschillende leeftijden en met uiteenlopende wensen. In de zomer wordt de winkel aangevuld met een ruime keuze in zonbescherming en zomerse parfums. Zelfs aan zandspeelgoed wordt gedacht! In de winter vind je hier alles voor het verhogen van de weerstand en het trotseren van kou en regen. 

Social Media

Volg DA Drogisterij Kienstra ‘T centrum op Facebook

Aanvullende diensten

Fotoservice

Luxe Parfumerie

Pasfoto's