Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Jetty

DA drogisterij Jetty is een niet alledaagse, sfeervolle winkel. Deze drogisterij-parfumerie is goed bereikbaar en een begrip in Herwijnen. Met een uitgebreid assortiment aan verzorgings- en gezondheidsproducten, cadeautjes, kantoorartikelen, tassen en speelgoed vind je hier altijd wat je zoekt. Drogist Elna en haar 2-koppige team maken altijd tijd voor een praatje en een deskundig persoonlijk advies.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Jetty

Zworrelstraat 71

4171 AH Herwijnen

0418-582056

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 16:00

Zondag

Gesloten

DA drogisterij Jetty staat alom bekend om haar heerlijke assortiment en de ware kunstwerkjes die ze weet te maken van ieder cadeautje.

Geboren in de drogisterij

Eigenaresse en drogist Elna stond als dreumes al achter de toonbank in de drogisterij van haar opa. Tot 1987 stond die toonbank in de Molenstraat, later nam haar tante Jetty de drogisterij over en verhuisden ze naar de Zworrelstraat. De drogisterij draagt nog altijd de naam van haar tante Jetty. Elna kreeg dus al vroeg alle ins en outs van het drogisterijvak met de paplepel ingegoten. Met haar twee collega’s, die ook gediplomeerd drogist zijn, hebben ze nu samen zo’n 50 jaar aan kennis en ervaring in huis.

Assortiment met extra’s

Bij DA drogisterij Jetty vind je, naast de 16.000 reguliere drogisterijproducten, ook assortiment dat je niet in andere drogisterijen krijgt. Bijvoorbeeld Louis Widmer, New Care, de verzorgingsproducten van Janzen en de hulpmiddelen van Vitalize. En zoals bij iedere DA krijg je hier de voordelige topproducten van het DA huismerk. Maar met een vrouw aan het roer is er natuurlijk ook veel oog voor producten zoals leren tassen, cadeautjes, kantoorartikelen en speelgoed.

Persoonlijk en professioneel

Ook al ligt DA Jetty niet in het centrum, iedereen in Herwijnen weet Jetty blindelings te vinden. Men komt voor de persoonlijke aandacht en interesse. Er wordt nog tijd gemaakt voor een praatje, waardoor ze bij Jetty hun klanten vaak persoonlijk kennen. Dat zorgt voor een vertrouwensband. Hier krijg je professioneel advies, omdat de dames voortdurend bezig zijn met cursussen, nascholing en vakliteratuur. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid en verzorging. Met als resultaat een op maat gesneden advies voor jouw specifieke probleem.

Creatief en vol passie

Jetty en haar team doen er alles aan om het hun klanten naar de zin te maken. Elna staat bekend om haar creatieve cadeauverpakkingen. Iedereen geeft haar altijd de vrije hand, want ze maakt ware kunstwerkjes. Ze is niet voor niets hofleverancier van Sinterklaascadeautjes voor alle kinderen in Herwijnen. Verder is DA Jetty te vinden op de braderie, de kerstmarkt en het bejaardenhuis in Haaften. “Mensen van hun kwaaltjes afhelpen, mensen mooier en gezonder maken en vrolijkheid in hun leven brengen, dat geeft ons iedere dag weer een boost,” aldus Elna.

Social Media

Volg DA Jetty op Facebook

Aanvullende diensten

Kantoorartikelen

Speelgoed

Gratis Parkeren