Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Jea Fidom

In het prachtige pand in de winkelstraat van het dorp Hollandscheveld vind je deze gezellige winkel. Speerpunten zijn persoonlijke aandacht en goed opgeleid personeel. Hier weten ze echt alles van gezondheid en reformproducten. Workshops, proeverijen, visagie, luxe geuren en cadeautjes. Je vindt hier alles, maar vooral een advies dat precies op maat gesneden is voor jou.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Jea Fidom

Het Hoekje 49A

7913 BB Hollandscheveld

06-29108886

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA drogisterij Jea Fidom is een gezellige dorpswinkel die gastvrijheid, persoonlijke aandacht en jouw gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

Passie voor het drogisterijvak

Eigenaresse en drogist Jea Fidom runt al sinds 1998 haar eigen drogisterij. Ooit verrichtte ze hand-en spandiensten voor een vriendin die een drogisterij had. Daar groeide al snel haar passie voor het vak. Ze volgde de opleiding tot assistent-drogist en liep vervolgens stage bij haar vriendin. Toen ze ook haar drogisterijdiploma op zak had, wist ze dat ze een eigen winkel wilde. Ze doopte haar drogisterij ‘Jea Fidom’, omdat haar roepnaam in haar geboortedorp Hollandscheveld alom bekend is. Inmiddels heeft ze een hecht team van 4 enthousiaste dames om zich heen verzameld die met evenveel passie in de winkel staan.

Altijd weer verrassend assortiment

Deze dorpswinkel mag dan wel klein zijn, maar ze hebben hier alles! In ieder hoekje en nisje staat wel weer een verrassing. Klanten noemen het niet voor niets de ‘snuffelwinkel’. Je vindt niet alleen de reguliere drogisterijproducten, maar ook merken die niet overal te krijgen zijn. Zoals Janzen, John van G, Louis Widmer en New Care. En wat te denken van het huismerk DA? Producten van topkwaliteit en toch voordelig. Er is vooral veel aandacht voor reformproducten, voedingssupplementen, vitamines en mineralen. Maar ook voor luxe parfums en het prachtig inpakken van unieke cadeautjes. Kortom, hier is voor ieder wat wils.

Proeven en ervaren in de snuffelwinkel

Bij Jea Fidom worden al je zintuigen geprikkeld. Loop je hier binnen, dan heb je grote kans dat er weer een workshop is, of een proeverij waar je een nieuw product kunt proeven. Je kunt make-up uitproberen, je nagels lakken of een crème gebruiken. Zo zijn er ook thema-dagen, zoals een Ladies night, Moonlightshopping, schminken met Halloween, Valentijnacties of een zomerse zaterdag. En op de jaarlijkse markt is de bekende ‘mazzeltas’ een gewild item. Als je de winkel weer uitloopt, besef je dat al je zintuigen weer tot leven zijn gewekt.

Dokter Jea helpt

Het team van Jea houdt zijn kennis voortdurend up-to-date. Zij lezen alle vakliteratuur, volgen cursussen op het gebied van gezondheid en verzorging en houden hun nascholing op orde. Een luisterend oor en een praatje maken vinden ze hier belangrijk. Dat schept vertrouwen en dat maakt dat klanten makkelijker met een probleem of vraag binnen stappen. Klanten komen zelfs vaak eerder bij Jea Fidom dan bij de huisarts of apotheker. “Veel gaat via mond-op-mondreclame,” zegt Jea. “Jullie lijken wel halve doktoren, hoor ik dan vaak terug. Een klant die tevreden de winkel uit loopt en ook weer terugkomt, dat vinden wij het grootste compliment!”

Social media 

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Jea Fidom ook op Facebook

Aanvullende diensten

Schoonheidsspecialist

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck