Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Janssen

In deze overzichtelijke winkel vind je een enthousiast team van gediplomeerde drogisten en schoonheidsspecialisten. Deze drogisterij met regiofunctie staat bekend om zijn ruime assortiment van zowel verzorgingsmiddelen als cadeau-artikelen. Je gaat hier altijd met een gedegen advies of het juiste product de deur weer uit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Janssen

Raadhuisstraat 1a

6061 EA Posterholt

0475-407020

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

In deze moderne winkel vind je een ervaren team van betrokken drogisten en schoonheidsspecialisten met veel deskundigheid op het gebied van natuurlijke producten.

Passie en plezier

De naam Janssen gecombineerd met het vak van drogist klinkt voor velen in en rond Posterholt zeer vertrouwd. Tonny Janssen startte in 1981 onder de DA-formule en zij werkt nog steeds met veel passie en plezier mee. In 2013 is de winkel overgenomen door haar dochter Rachel Moonen-Janssen en zij koos in 2015 voor de DIO-formule: ‘Bijzonder geschikt voor iemand die opgroeide in een gezin waar de drogisterij altijd centraal stond en die op 19-jarige leeftijd haar vakdiploma drogist haalde.’ Vanaf week 40 opent deze winkel haar deuren opnieuw onder de DA-formule.

Toonaangevende producten

Vanzelfsprekend vind je bij deze drogist het DA huismerk, met zeer hoogwaardige producten die net iets voordeliger zijn. New Care is een aansprekend voorbeeld uit het assortiment van hoogwaardige voedingssupplementen, AlkaVitae levert ontzuringsproducten en in het beautyassortiment gelden de verzorgings- en make-upproducten van Marbert, Sans Soucis, Dr. Hauschka en Pupa Milano én de geurenlijn van Bulgari als toonaangevend.

Kennis is onze kracht

Het team van DA Drogisterij Janssen kan buigen op jarenlange drogisterijervaring en alle medewerkers zijn in het bezit van het vakdiploma Drogist. Naast Rachel zijn er twee medewerkers in het bezit van het diploma schoonheidsspecialiste: ‘Onze kracht bestaat uit kennis, ervaring, vriendelijkheid en goede service. Veel klanten weten ons te vinden vanwege de aanzienlijke nevencollectie van sieraden, sjaals, tassen en horloges. En voor onze visagie- en huidverzorgingsdagen in samenwerking met de professionele merken komen mensen ook van heinde en ver.’

Social Media

Volg DA Janssen ook op Facebook

Aanvullende diensten

Loterijen

Huidcheck

Stresscheck

Bodycheck

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck