Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Herten

Welkom bij DA Herten. Een actieve drogist die voor je gevoel alles heeft. Zoals de betere voedingssupplementen en de laatste (professionele) make up-trends. Maar ook verrassende cadeautjes. De gediplomeerde mensen van DA Herten hebben jarenlange ervaring en hart voor hun vak; zij luisteren, vragen door en denken met je mee over de oplossing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Herten

Groene Kruisstraat 2-4

6049 BW Herten

0475-480843

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA Herten is een mooie, grote winkel met een flink assortiment, waar de medewerkers je graag met raad en daad bijstaan. 

Drogisten in hart en nieren

Jack en Marjan Cartigny hebben meer dan 20 jaar lang een supermarkt gehad. In 1994 startten ze daarbij ook een drogisterij. Ze verkochten de winkels in 2014 met het idee om eens een tijdje iets anders te doen. Jack Cartigny: ‘Maar het begon toch al heel snel weer te kriebelen. We hoefden dan ook niet lang na te denken toen zich in Herten op een prachtige plek de kans voordeed om opnieuw een drogisterij te starten.’ Sinds januari 2016 is DA Herten een feit. 

Een compleet assortiment

DA Herten is specialist in voedingssupplementen en homeopathie. Ben je op zoek naar de producten van Solgar? Hier vind je ze. Van vitaminen tot mineralen en van probiotica tot visolie. Daarnaast vind je er de natuurlijke kruiden en voeding van Erica, verzorgingsproducten van Louis Widmer en make-up van Pupa Milano. En natuurlijk het vertrouwde DA huismerk, dat altijd een uitstekend en voordeliger alternatief biedt.l Maar ook voor de voordelige brillen van Eyelove en voor een cadeautje, voor jong en oud, slaag je ook bij DA Herten.

Up-to-date kennis

DA Herten wordt gerund door twee drogisten, drie assistent drogisten en een verkoopmedewerker. Professionals met kennis van hun vakgebied. En dat willen ze zo houden; de mensen van Herten zijn altijd druk doende met bijscholing en cursussen om hun kennis up-to-date te houden. Inzichten die ze vervolgens graag aan jou doorgeven. In de vorm van een advies. Of, als je wilt, kun je bij DA Herten deelnemen aan workshops in de winkel. 

Vertrouwd adres voor persoonlijk advies

Gelegen in het dorp, naast bakkerij Hannen en Jan Linders supermarkt, heeft DA Herten vanaf het prille begin een gezellige aanloop. De winkelmedewerkers kennen dan ook veel van de klanten persoonlijk. Ze staan klaar om je in alle rust te helpen. Jack Cartigny: ‘Even binnenlopen bij de drogist en je gezondheidsvraag delen, dat is voor veel mensen al de helft van de oplossing. Soms staan klanten versteld over hoe veel er is, wat er allemaal kan, en dat wij niet raar opkijken van hun probleem. Dat maakt het werk voor ons ook heerlijk om te doen en geeft onze klanten een vertrouwd gevoel.’ 

Social Media

Volg DA Herten op Facebook

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Eyelove

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck