Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Herenhof

DA Drogisterij & Mooi Parfumerie Herenhof in Alphen aan den Rijn is een klantvriendelijke en ruim opgezette drogisterij met alles wat je nodig hebt om je fit, mooi en gezond te voelen. Het goed opgeleide en deskundige team van medewerkers helpt je graag om de juiste keuze te maken. Natuurlijk vind je in het schap ook volop producten met een vriendelijke prijs. Wat je budget ook is, je vindt hier zeker wat je zoekt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Herenhof

Herenhof 94

2402 DN Alphen aan den Rijn

0172-420232

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Een deskundig team dat op de hoogte is van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. Stap binnen en profiteer van het professionele advies.

Keuze stress? Team Herenhof heeft advies

Of je nou op zoek bent naar een lekker parfum, een nieuw supplement of de juiste huidverzorging, het team van Frans en Nicolette Zwartjes heeft altijd advies op maat. Ze staan bekend om hun goede service en denken graag met je mee. Bij DA + Mooi Herenhof zijn ze altijd oplossingsgericht en vriendelijk. De hulp van de medewerkers zal ervoor zorgen dat je uit dit veelzijdige assortiment gemakkelijk een keuze kan maken.

Up-to-date

Alle medewerkers van de drogisterij hebben een hoop expertise over de producten. Frans en Nicolette vinden het van groot belang dat iedereen up-to-date is met de nieuwste vakkennis. “Het advies dat we geven is altijd actueel omdat onze medewerksters zich ontwikkelen door veel trainingen en cursussen te volgen. Met het opdoen van nieuwe kennis groeien de medewerkers uit tot specialisten op een bepaald gebied, zoals binnen de mooi-parfumerie of op het gebied van zelfzorg.”

Luxe parfumerie

Op zoek naar een heerlijk parfum? Ons ervaren team van medewerkers helpt je om iets uit te zoeken dat perfect bij je past. Zoals je van een uitgebreide en luxe parfumerie mag verwachten, vind je veel bekende merken om jezelf of een ander lekker mee te verwennen. Een greep uit het assortiment: Armani, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne, Gucci, Hugo Boss en Narciso Rodriguez. 

En nog zoveel meer

Naast de drogisterij en parfumerie kun je hier ook terecht voor een Eyelove bril. Er is keuze uit ruim 175 trendy kwaliteitsbrillen voor een vaste lage prijs. Ook staat DA Drogisterij Herenhof bekend om het grote assortiment voedingssupplementen. Merken zoals Solgar, Orthica, Golden Naturals, Vitalize, New Care en Pharma Nord zullen nooit ontbreken. Ze hebben alles in huis voor innerlijke en uiterlijke beauty. Kom snel een keer langs. 

Social Media

Volg DA+ MOOI Herenhof op Facebook

Volg DA+ MOOI Herenhof op Instagram

Aanvullende diensten

MOOI Parfumerie

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Eyelove

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck