Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Heerenveen

Persoonlijke aandacht, veel vakkennis en uitstekende service, dat is waar DA drogisterij & Parfumerie Heerenveen voor staat. Stap gerust eens binnen en laat je verrassen door het ruime assortiment en het ruime aanbod in bekende merken en natuurlijke producten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Heerenveen

Jister 47

8446 CG Heerenveen

0513-626000

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 20:00

Vrijdag

08:30 - 20:00

Zaterdag

08:30 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

Welkom bij DA Heerenveen. In deze drogisterij & Parfumerie ervaar je deskundigheid in een gastvrije sfeer. Het team helpt je graag met al je vragen op het gebied van lichaamsverzorging, gezondheid en beauty.

Luxe parfumerie met bekende merken 

Bij DA Heerenveen slaag je voor alles op het gebied van schoonheid, lichaamsverzorging en gezondheid. In het schap vind je veel bekende merken om jezelf of een ander lekker mee te verwennen. Je slaagt hier o.a. voor de producten van Louis Widmer, New Care, Weleda en Solgar. Op zoek naar een luxe parfum voor jezelf of om cadeau te geven? Het deskundige team helpt je om de juiste keuze te maken. Natuurlijk vind je in het schap ook volop producten met een vriendelijke prijs. Wat je budget ook is, je vindt hier zeker wat je zoekt. 

Deskundig team

Geen dag is hetzelfde en dat maakt het vak zo aantrekkelijk. Cindy en Fred Anton, die samen eigenaar van de winkel zijn, vertellen: “Het runnen van een drogisterij brengt veel afwisseling. We werken met een vast team van 4 dames en zijn goed op elkaar ingespeeld. Elke dag is anders door de veelzijdigheid aan producten in de winkel. Het ene moment geef je een advies over voedingssupplementen en daarna help je een klant met het kiezen van een lekkere parfum. Iedere klant en elke vraag is uniek en altijd geven wij de tijd en aandacht die nodig zijn om een vraag professioneel te beantwoorden. Vooral als het gaat om zelfzorggeneesmiddelen vinden wij goed advies vanzelfsprekend.”

Vertrouwde naam en service

Zoals de naam al doet vermoeden is DA Heerenveen een begrip in de stad. Cindy: “Door de persoonlijke benadering van iedere klant creëren we een sfeer waarbij jong en oud zich in onze winkel op zijn gemak voelt. Klanten komen graag bij ons terug en zo bouw je een band op en kun je nog beter advies op maat geven. We hebben een belangrijke sociale functie in de wijk, we maken graag een praatje en kennen veel klanten bij naam. Dat geeft veel positieve energie en dat ervaar je op de winkelvloer. Onze winkel is gevestigd in winkelcentrum ‘De Greiden’, klanten kunnen hier gratis parkeren.”

Breed assortiment

Bij DA Heerenveen vind je een verrassend compleet aanbod. Loop bijvoorbeeld eens binnen voor de wenskaarten van Hallmark. Er is ruime keuze in mooie kaarten voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Je slaagt hier voor de leren tassen van Zilla, kleurrijke sjaals, leuke accessoires en sieraden. 

Social Media

Volg DA Heerenveen op Facebook

Aanvullende diensten

Speelgoed

Fotoservice

Gratis Parkeren

Stomerij

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck