Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 49.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie! Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Heerde

DA Drogisterij Heerde is te vinden in het prachtige dorp Heerde, aan de rand van de Veluwe. Je kunt er terecht voor deskundig advies op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. De gezellige winkel heeft een ruim assortiment, met onder andere diverse heerlijke geuren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Heerde

Dorpsstraat 24

8181 HR Heerde

0578-691552

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Een gepassioneerd team

Het team van DA Drogisterij Heerde bestaat uit gespecialiseerde dames met passie voor het vak. Zes dagen per week staan ze vol enthousiasme voor hun klanten klaar. “Niets is ons te gek!” In 2018 hebben ze de winkel overgenomen. Op dat moment was het nog een stadsdrogist, maar de winkel was eerder een DA-winkel geweest. “De mensen in Heerde hadden het nog vaak over DA, dus ik wist dat als ik de winkel zou overnemen, ik er dan weer een DA drogisterij van wilde maken.” En zo geschiedde! Na een korte verbouwing werd de drogisterij in oktober 2018 feestelijk heropend als ‘DA Drogisterij Heerde.’

Veel kennis in huis

Inmiddels komen de mensen uit omgeving Heerde graag naar de drogisterij voor deskundig advies op maat. “Het team bestaat uit 6 medewerkers, waaronder 3 drogisten, 1 assistent-drogist in opleiding, 1 weekendhulp en ieder jaar hebben we een stagiaire in de winkel staan. Twee van onze drogisten werken al heel wat jaren in de drogisterij-wereld, dus je kunt wel nagaan dat dit vak echt hun passie is! De assistent in opleiding werkt nog niet zo lang bij ons, maar ze is heel enthousiast en leert snel. Voor de drogisten is het een uitdaging om hun nieuwe collega weer van alles bij te brengen. Dat houdt het werk leuk en spannend.” 

Divers assortiment 

DA Drogisterij Heerde heeft een divers assortiment met veel mooie merken. Zo verkopen ze het natuurlijke cosmeticamerk Loveli. “Dat is echt een supermerk! Eerst verkochten we enkel twee soorten deodorant, maar inmiddels hebben we alles van Loveli in huis.” Verder vind je de luxere merken Janzen en Collistar ruim opgezet in de schappen. Je kunt in de winkel terecht voor bijzondere cadeaus, maar ook voor de dagelijkse verzorgingsartikelen en handige items zoals sloffen, sokken, shawls, slippers, zonnebrillen, hoedjes, petten en tassen. “De DA klantenpas doet het hier ook erg goed. Mensen zijn fanatiek aan het sparen voor een leuke kortingsbon.” 

Betrokken in het dorp

DA Drogisterij Heerde is zeer betrokken bij de gemeenschap. Het team kent hun klanten en weet wat er speelt in het dorp. Zo bieden ze items aan die nergens anders in de omgeving te krijgen zijn. Daarnaast sponsort DA Heerde een lokale voetbalclub. “Voor het eerste elftal verzorgen we het man-of-the-match-cadeautje en voor de meidenelftals bieden we een aantal pakketten aan die ze gedurende het jaar nodig hebben. Als wens voor de toekomst zouden we de voetbalclub een zonnebrandcrèmepaal willen aanbieden, zodat iedereen daar hun huid goed kan beschermen tegen de zon. Dat zou echt bijzonder zijn!” Verder is DA Drogist Heerde lid van de ondernemersvereniging en doen ze altijd mee met lokale acties.

Social Media

Volg DA Drogisterij Heerde op Facebook

Volg DA Drogisterij Heerde op Instagram

 

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Luxe Parfumerie