Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Groot-Ammers

DA Drogisterij Groot-Ammers is gevestigd in het winkelcentrum Het Oranjeplein. Klanten die hun dagelijkse boodschappen doen in het winkelcentrum weten de gezellige drogisterij van Leen en Alies te vinden voor een kundig advies en het grote assortiment gezondheids- en schoonheidsproducten. En voor de goede fotoservice: klaar terwijl jij je inkopen doet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Groot-Ammers

Margrietstraat 25

2964 CE Groot-Ammers

0184-661461

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 16:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Drogisterij Groot-Ammers, de vertrouwde vakdrogist in het winkelcentrum, kun je alles krijgen, inclusief een gedegen persoonlijk advies.

Persoonlijk advies in eigen winkel

Eigenaar Leen Mastenbroek en zijn vrouw Alies droomden er allebei over zelfstandig ondernemer te worden: ‘Alies had haar drogisterij-diploma en werkte in een apotheek maar ze voelde steeds sterker de wens om klanten persoonlijk te adviseren. Samen hebben we de stap gewaagd: sinds 1 februari 2013 hebben we de DA Drogisterij van de familie Mourik overgenomen.’ Leen en Alies zijn van veel markten thuis en continu bezig met bijscholing. Alies onder meer in de orthomoleculaire voedingsleer, Leen in de visagie. Vaste medewerkster Will is opgeleid tot assistent-drogist.

Breed assortiment en nauwkeurige afweging

Bij DA Drogisterij Groot-Ammers vind je naast de A-merken natuurlijk het hoogwaardige huismerk DA. Wat Leen opvalt: ‘Steeds meer mensen vragen specifiek naar producten voor de gevoelige huid. Wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor de betreffende persoon. Graag adviseren we de natuurlijke producten van Erica; dat kan een crème zijn maar ook een voedingssupplement, een thee of een kruid. Andere merken die we graag aanraden zijn bijvoorbeeld New Care, Orthica en Louis Widmer.’ 

Verwendagen en demonstraties

Om vooral in de gaten te houden: de verwendagen! Een paar keer per jaar organiseert DA Drogisterij Groot-Ammers een dag waarop ze jou als klant extra verwennen. Nu eens met een cadeautje, dan eens met een behandeling, telkens op een andere manier, altijd verrassend. In deze winkel doe je sowieso allerlei goede ideeën op dankzij de demonstraties die ze regelmatig geven. Dé manier om vrijblijvend kennis te maken met nieuwe mogelijkheden waar je zelf niet zomaar aan zou hebben gedacht.

Mensen goed helpen

'Persoonlijke contact met de klanten, gelegenheid om rustig te praten, dat is het belangrijkst.’ vertelt drogist Alies. ‘Heeft iemand een klacht, dan nemen wij de tijd om hiervoor de beste oplossing te vinden. Blijkt dat we die niet in huis hebben, dan zoeken we een vervangend middel of we halen het alsnog in huis.’ Een trouwe klant schrijft op Facebook: ‘Zo’n goede drogist, altijd in voor advies, altijd tijd, altijd even op de computer de ingrediënten checken om te kijken of ik wel werkelijk tegen een middel kan, top!’

Social Media

Volg DA Groot-Ammers op Facebook

Aanvullende diensten

Babykleding

Fotoservice

Gratis Parkeren

Pasfoto's

Stomerij

Huidcheck

Stresscheck

Bodycheck

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck