Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Graaf

DA Drogisterij & Parfumerie Graaf ligt midden in het centrum van Venhuizen, omringd door winkels en het buurtcentrum. De drogisterij is een combinatiewinkel met Marskramer. Naast gezondheids- en verzorgingsartikelen, verkopen zij onder andere speelgoed, huishoudelijke artikelen, wenskaarten en is er een Post NL Servicepunt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Graaf

Twijfer 60

1606 BW Venhuizen

0228-542296

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 20:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA Drogisterij & Parfumerie Graaf biedt een veelzijdig assortiment aan artikelen. Service en klantvriendelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel. 

Een enthousiast team

In 1986 hebben de ouders van eigenaar Edo Graaf de drogisterij van zijn oom overgenomen, zo is hij het vak ingerold. Samen met Jackeliny Graaf is hij eigenaar van de drogisterij. Het team bestaat uit vier werknemers. Zij volgen regelmatig trainingen om hun kennis uit te breiden en zo de klant van deskundig en actueel advies te kunnen voorzien. Edo: “Wij hebben een super enthousiast team. Het contact met verschillende mensen maakt ons werk leuk. Bij ons werkt iedereen met veel plezier. Naast het helpen van klanten en het geven van advies, maken wij ook altijd tijd voor een praatje.”

Een veelzijdig productaanbod

De winkel heeft een veelzijdig productaanbod. Naast de drogisterij, heeft DA Drogist Graaf ook een Marskramer assortiment. Zij verkopen onder andere verzorgings- en gezondheidsproducten, speelgoed, huishoudelijke artikelen, reformartikelen en loten. Daarnaast is de drogisterij een PostNL servicepunt, hebben ze een fotoservice en verkopen ze een groot assortiment van Hallmark wenskaarten. De winkel is groot opgezet en heeft een oppervlakte van ruim 375 m2. Hierdoor kunnen zij veel verschillende artikelen verkopen en zijn veel producten voorradig.

Actief op Facebook en Instagram

Ook online is de drogisterij actief. Op Facebook en Instagram plaatsen zij regelmatig informatie over hun producten, wekelijkse aanbiedingen, foto’s en winacties. Op de pagina staan veel positieve reacties van tevreden klanten. Edo: “Er zijn veel klanten die ons complimenten geven over de service van onze winkel. We hebben zelfs wel eens een taart gekregen vanwege de goede service.” 

Bijzondere initiatieven 

DA Drogist Graaf zit vol leuke initiatieven. Zo organiseren zij een aantal keer per jaar een gezellige dag met lokale ondernemers. Edo: “In onze winkel krijgen ondernemers een eigen kraampje waar zij hun artikelen kunnen verkopen onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Het is erg gezellig om dit samen te doen. Het zijn altijd bijzondere, drukbezochte dagen.” 

Social Media

Volg DA Drogist DeGraaf op Facebook

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Graaf op Instagram

Aanvullende diensten

Speelgoed

Schoonheidsspecialist

Schoonheidssalon

Pasfoto's

Servicepunt PostNL