Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Feenstra-Stoter

DA Drogisterij & Parfumerie Feenstra-Stoter ligt in het oude centrum van Genemuiden en is al ruim 100 jaar een begrip in het dorp. Je vindt er alles op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. Kom langs en laat je adviseren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Feenstra-Stoter

Langestraat 27

8281 AE Genemuiden

038-3854398

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

13:15 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 12:15

13:15 - 18:00

Woensdag

08:30 - 12:15

13:15 - 18:00

Donderdag

08:30 - 12:15

13:15 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 12:15

13:15 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 16:00

Zondag

Gesloten

Door de jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis van het winkelpersoneel krijg je bij DA Drogist Feenstra-Stoter altijd het juiste advies.

Een bijzonder familiebedrijf

De drogisterij is in 1912 opgericht en al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. De eigenaar van de winkel is Ineke Feenstra: “Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Als twaalfjarig meisje stond ik al bij mijn ouders in de winkel. Mijn ouders hadden een gecombineerde zaak met een drogisterij, bakkerij en verkoop van levensmiddelen. Toen ik een relatie kreeg met mijn huidige man was dat eerst wel een beetje vreemd. Hij was namelijk de zoon van de “concurrent”. Uiteindelijk hebben wij een zaak opgeheven en hebben samen de winkel van mijn schoonmoeder overgenomen en uitgebreid.”

Ruim veertig jaar kennis en ervaring

Ineke: “Door meer dan 30 jaar dienstverband is Erika Timmerman mede het gezicht van onze winkel. Door de ruim 40 jaar ervaring en opgedane kennis kunnen wij de klanten deskundig adviseren op het gebied van schoonheid, gezondheid en verzorging. Daarnaast volgen wij ook jaarlijks bij- en nascholingscursussen om onze kennis uit te breiden en up-to-date te houden. Zo kunnen wij onze klanten goed adviseren en indien nodig doorverwijzen naar een arts.”

Persoonlijke aandacht staat centraal

Ineke: “Wat tegenwoordig best uniek te noemen is, is het feit dat onze zaak al meer dan 100 jaar een recht van bestaan heeft. Door onze persoonlijke aandacht en de vaak jarenlange relaties met onze klanten zijn wij een begrip in het dorp. Wij helpen en adviseren mensen graag en staan met veel plezier in de winkel. Wanneer klanten tevreden de deur uit gaan, zijn wij ook tevreden.”

Een uitgebreid assortiment

Ineke: “Wij bieden een uitgebreid assortiment en als we iets niet op voorraad hebben, kunnen wij het binnen 24 uur leveren. Naast het algemene DA assortiment zijn wij onderscheidend op het gebied van haarmode. Met 4 meter haarmode van Zenner en Dam’selle bieden wij een uitgebreid assortiment. Daarnaast bieden wij ook een mooi en uitgebreid aanbod van geuren en huidverzorging, met merken als Zarqa en Louis Widmer. Zit er een cadeau bij? Dan zorgen wij dat het feestelijk wordt ingepakt.”

Social Media

Volg DA Drogist Feenstra-Stoter op Facebook

Aanvullende diensten

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck