Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Delta

Welkom bij DA Delta Drogisterij & Parfumerie in Harskamp, door velen kortweg ‘DA Delta’ genoemd. Deze servicegerichte drogist vormt samen met de Delta Apotheek het Medisch Centrum Harskamp. Hier, aan de Edeseweg 141C, vinden klanten uit Harskamp en omgeving alles voor hun persoonlijke zorg én verzorging onder een en hetzelfde dak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Delta

Edeseweg 141-A

6732 DB Harskamp

0318-453883

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag

08:30 - 16:30

Zondag

Gesloten

De vertrouwde en deskundige buurtdrogist waar je altijd op kunt rekenen.

Advies op apotheekniveau

Liesbeth van Ree is eigenaar van DA Delta. ‘Wij zij een goed gesorteerde drogisterij waar je professioneel advies krijgt’, vertelt zij. ‘Bij geneesmiddelen is ons advies zelfs op apotheekniveau, doordat wij verbonden zijn met de Delta Apotheek. Deze combinatie werkt uitstekend, zowel voor onze klanten als voor onszelf; bij ons gaan zorg en verzorging hand in hand. We hebben onze winkel DA Delta genoemd omdat Harskamp en de buurdorpen Otterlo en Wekerom samen een driehoekig gebied vormen, een delta.’

Assortiment op maat

Het assortiment van DA Delta is afgestemd op jarenlange ervaring met de wensen van de mensen uit de dorpen. Alles op het gebied van geneesmiddelen, van voedings- en verzorgingsproducten is in huis. Een greep uit het aanbod: dermatologische verzorging van Louis Widmer, Orthica voedingssupplementen, cosmetica van Trind en de producten van Alka voor een gezonde zuurbalans in het lichaam. De ervaren drogisten en assistent-drogisten van DA Delta zijn altijd up-to-date geschoold en staan klaar om je te helpen voor jou de beste keuze te maken.

Allerlei extra’s

DA Delta doet graag wat extra’s voor je. Thuis bezorgen, leuk inpakken, een snelle bestelling als dat een keer nodig is. En ieder jaar zijn er in de winkel happenings zoals de Ladies/Summer Night en de Vroege Vogelactie waar veel mensen voor uit de veren komen. 

Voelsprieten

Bij DA Delta krijg je persoonlijk aandacht. De medewerkers hebben goede voelsprieten ontwikkeld waardoor zij aan één woord soms al meer dan genoeg hebben voor een doeltreffend advies. En meer dan dat, want de geneesmiddelenkennis bij DA. Delta is bovengemiddeld. Liesbeth: ‘Wat ons team elke dag motiveert is de kans om mensen tevreden en gerust te stellen met een goede oplossing, een eerlijk advies. En natuurlijk de dankbaarheid die we ervoor terugkrijgen!’

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Delta op Facebook

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren