Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie de Veldmaat

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie DA De Veldmaat in Haaksbergen. In de modern ingerichte winkel vind je een enthousiast team van (assistent-)drogisten en een groot assortiment lichaams- en gezichtsverzorging, homeopathie en geneesmiddelen van bekende merken. Persoonlijke aandacht staat hier centraal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie de Veldmaat

Veldmaterstraat 176

7481 AD Haaksbergen

053-5722919

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

10:00 - 17:00

DA Drogisterij & Parfumerie De Veldmaat is dé winkel voor alles om je mooi, fit en gezond te voelen. Ondernemer Francis en haar team helpen je graag verder met al je vragen over gezondheid, verzorging en beauty. 

Breed assortiment

Francis Wallerbosch vertelt:“Onze drogisterij & parfumerie, gelegen aan de rand van Haaksbergen, is een echte wijkwinkel met veel vaste klanten. Naast de luxere merken als John van G, Solgar, New Care, Orthica en Maybeline, vind je hier ook ook het vertrouwde en vriendelijk geprijsde huismerk van DA. Over al deze merken geven wij deskundig advies waar de klant echt iets aan heeft. Binnen ons team heeft iedereen, naast alle allround kennis, ook specialisaties zoals bijvoorbeeld op het gebied van orthomoleculaire producten of make-up.”

Deskundig advies op maat

DA de Veldmaat biedt een groot assortiment in geneesmiddelen, homeopathie, natuurlijke producten en lichaams-en gezichtsverzorging. Francis: “Onze winkel is een echte advies- winkel waar de klant veel aandacht en tijd krijgt. Met scholing en cursussen zorgen we dat onze kennis altijd up to date is. Iedere klant heeft specifieke wensen en het begint natuurlijk met goed luisteren naar wat de vraag van de klant precies is. We horen achteraf regelmatig positieve verhalen over hoe goed ons advies of een product heeft geholpen. Dat maakt dit werk zo leuk en dankbaar om te doen.”

Goede service en extra’s voor de klant

Francis: “Goede service vinden wij vanzelfsprekend. Zo staat er altijd thee of koffie klaar en nemen we de tijd voor een praatje. Mocht er onverhoopt iets niet aanwezig zijn in de winkel, dan bestellen we dat en heeft de klant het binnen 24 uur alsnog in huis. Ook is er aandacht voor de gezondheid, zo kun je bij ons o.a. je cholesterol laten meten en een huidanalyse laten doen. Op Facebook tonen we de actuele folders en thema's' en meerdere keren per jaar leuke hebben we leuke winacties voor onze volgers.

Cadeau's voor hem en haar

Bij DA Drogisterij & Parfumerie De Veldmaat vind je een ruime selectie luxe dames- en herengeuren. De medewerkers helpen je graag de juiste keuze te maken, voor jezelf of een geliefde. Naast de vele parfums vind je hier ook volop andere cadeau’s. Ieder seizoen is het schap gevuld met een ruim assortiment presentjes voor jong en oud, zoals haaraccessoires, badproducten en bijouterie. 

Social Media

Volg DA De Veldmaat op Facebook

Aanvullende diensten