Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie de Klimop

Da Drogisterij & Parfumerie Klimop ligt in het winkelhart van het gezellige dorp Maasbree. Deze drogist is van alle markten thuis. Naast een ruim assortiment van schoonheids- en gezondheidsartikelen verkoopt de drogisterij ook leesboeken, speelgoed en kantoorartikelen. Kom langs en laat je verrassen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie de Klimop

Dorpstraat 8b

5993 AN Maasbree

077-4653279

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 12:15

13:15 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 12:15

13:15 - 18:00

Woensdag

08:30 - 12:15

13:15 - 18:00

Donderdag

08:30 - 12:15

13:15 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 12:15

13:15 - 20:00

Zaterdag

08:30 - 16:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Drogist Klimop werkt een ervaren, veelzijdig team. Zo kun je er onder andere terecht voor advies op het gebied van visagie, handverzorging, homeopathie, wond- en sportverzorging en geneesmiddelen.

Veel kennis over gezondheid en medicatie

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Klimop zijn ze van alle markten thuis. Het winkelpersoneel is zeer ervaren en volgt regelmatig cursussen en opleidingen om hun kennis uit te breiden. De eigenaar van de drogisterij is Roy Janssen: “Onze winkelnaam Klimop betekent opklimmen, steeds meer willen bereiken. Daarnaast is de klimop een bekende plant die gebruikt wordt in medicijnen.” Roys passie voor gezondheid is de grootste reden dat hij in het drogisterij-vak is gerold. Roy:“Ik wilde altijd al graag met medicatie werken en meer leren over de werking, de bereiding en de dosering ervan. Daarnaast vind ik het erg leuk om met mensen te werken en ze te adviseren over geneesmiddelen en vitaminen.”

Antwoord op al jouw vragen

Het winkelteam bestaat uit gediplomeerde drogisten en assistent-drogisten met verschillende specialisaties. Zo is er een pedicure en een apothekersassistent. Verder kun je terecht met vragen of advies op het gebied van homeopathie, huidverzorging, visagie, vitaminen, handverzorging, sport- en wondverzorging en zonverzorging. Roy: “Het werken in de drogisterij is een afwisselende baan. Iedereen hier heeft zijn eigen gebied van specialisatie, zo kunnen we elke klant helpen. Als mensen met een goed gevoel naar buiten gaan, heb ik mijn doel bereikt.”

Toegankelijk voor iedereen

De winkel is opgeruimd en toegankelijk voor iedereen. Roy: “Wij vinden het belangrijk dat er met alle klanten rekening wordt gehouden. Zo is de winkel ruim opgezet en toegankelijk voor een scootmobiel, rolstoel of een (tweeling)kinderwagen.” In de drogisterij hangt een ontspannen, gemoedelijke sfeer en voelt de klant zich op zijn gemak. Roy: “Er is voor iedereen tijd. Voor een praatje of voor advies. Voor de snelle boodschap of het samenstellen van een cadeaupakket. Wij krijgen geregeld complimenten over de drogisterij. Mensen vinden de winkel ruim, mooi en opgeruimd.” 

Veelzijdige services

De drogisterij heeft een breed en uniek assortiment dat is aangepast op het publiek. Roy: “We horen vaak dat mensen stad en land zijn afgelopen voor een artikel en het dan bij ons vinden. Wij zeggen dan lachend: ‘Kom dan ook eerst hier!” Naast de drogisterij en parfumerie is er ook een klein assortiment van speelgoed en kun je er terecht voor wenskaarten en kantoorartikelen. Roy: “Ook bieden wij een fotoservice. We maken pasfoto’s en zijn aangesloten bij Phocs om de foto’s digitaal te verzenden. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld KPN-pasjes of voetbal-seizoenkaarten bij ons aanvragen.” Daarnaast is er ook een horloge service en een GLS pakketshop in de winkel aanwezig. Roy: “Klanten kunnen bij ons pakketjes laten bezorgen en versturen. Ook kun je hier terecht om batterijen in je horloge te laten zetten.”

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Klimop op Facebook

Aanvullende diensten

Servicepunt GLS

Kantoorartikelen

Speelgoed

Boeken

Fotoservice

Horlogeservice

Gaatjes Schieten

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Pasfoto's

Huidcheck

Stresscheck

Bodycheck