Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte

DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte in Nijeveen is een unieke DA met een divers assortiment vol verrassingen. Het deskundige team heeft veel kennis in huis en helpt je graag: of je nu komt voor een cadeautje of vragen hebt op het gebied van gezondheid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte

Dorpsstraat 10-B

7948 BR Nijeveen

0522-506050

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Deskundig advies 

Op 6 juli 2023 opende Charlotte Leonards DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte aan de Dorpsstraat in Nijeveen. Samen met collega Aline staat ze in de winkel. Aline en Charlotte zijn gediplomeerd drogist en hebben veel kennis in huis. Aline is ook orthomoleculair therapeut. Charlotte: “Wij vinden het erg belangrijk dat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat. Wij helpen waar we kunnen en bieden altijd een luisterend oor.” Of je nu komt voor deskundig advies op het gebied van gezondheid of voor het kopen van je dagelijkse verzorgingsproducten, bij DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte ben je aan het juiste adres. 

Een uniek assortiment 

De drogisterij is een gecertificeerde winkel en verkoopt natuurlijke voedingssupplementen, reguliere geneesmiddelen en de gebruikelijke drogisterijartikelen. Daarnaast is hun assortiment uitgebreid met mooie beautyproducten, speelgoed, woondecoratie en zelfs kristallen, sieraden, gellak, tasjes, wenskaarten en wasparfum. Bijzondere items die je niet bij de gemiddelde drogisterij vindt. Dit maakt hun assortiment echt anders dan anders. Het is een heerlijke winkel om rond te snuffelen op zoek naar bijzondere items.  

Bijzondere cadeauartikelen 

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte slaag je altijd voor een uniek cadeau. Of je nu iets zoekt voor een verjaardag, een feestdag of een andere bijzondere gelegenheid. Zo vind je er mooie en hippe items voor het interieur, zoals amberblokjes, kaarsenhouders, vazen en muurcirkels. Ze verkopen cadeaus in allerlei prijsklassen, voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan de unieke merken IXXXI, Jollein, Homebound, Housevitamin, Zoedt en 100% LEUK. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en laat je verrassen! Elk cadeautje wordt uiteraard met zorg ingepakt.  

Aandacht voor de klant 

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte wordt elke klant gezien en krijgt iedereen de aandacht die hij verdient. Dit maakt winkelen in de drogisterij en parfumerie een prettige ervaring. Het team denkt graag met je mee en helpt waar mogelijk. Naast winkelen, kun je bij DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte ook een afspraak maken voor diverse gezondheidschecks, zoals een cholesterolcheck, bloeddrukcheck en glucosecheck. Benieuwd hoe dat werkt? Kom langs in de winkel en vraag om advies.  

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte op Facebook

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte op Instagram

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Charlotte op TikTok

 

Aanvullende diensten

Servicepunt DHL

Gratis Parkeren

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck