Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin

DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin Wezep ligt in het winkelhart van Wezep. Je vindt hier alles op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. Er liggen unieke producten in het schap. Kom langs en laat je verrassen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin

Langstraat 66

8131 BE Wijhe

0570-521754

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Drogist Bourquin Wezep staat persoonlijke aandacht voor de klanten centraal. Je kunt hier terecht voor deskundig advies op het gebied van gezondheid en schoonheid.

Gespecialiseerd in gezondheid en parfumerie

De eigenaar van de drogisterij is Robert Bourquin: “Mijn ouders hadden een drogisterij in Wijhe. Samen met mijn vrouw Jet heb ik de winkel overgenomen. Toen deze drogisterij in Wezep te koop stond ben ik met mijn vader gaan kijken. Nadat ik er een nachtje over geslapen had, wist ik het zeker: deze drogisterij wilde ik kopen. Ik heb toen mijn drogisten diploma gehaald en de winkel verbouwd. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een ruime, overzichtelijke winkel met een specialisatie in gezondheid en parfumerie. Wij gaan ons nodig verder uitbreiden op het gebied van reformartikelen en gezondheidsproducten.”

Deskundig advies

Robert: “In Wezep werken vijf personen. Vier drogisten en een assistent drogist. Een van de drogisten is ook schoonheidsspecialist. Wij zijn allemaal goed geschoold en kennen de merken goed. Regelmatig doen wij mee aan trainingen van o.a. de bedrijven Solgar, Orthica, Pharma Nord en A. Vogel om onze kennis verder uit te breiden. Wij weten veel over schoonheid en gezondheid en kunnen goed luisteren en adviseren. Persoonlijke aandacht voor de klant en kennis van zaken staan bij ons hoog in het vaandel.”

Net dat beetje extra voor de klant

Robert: “Het mooiste van het vak is het adviseren van mensen. Het is een mooie uitdaging om samen een oplossing vinden voor een probleem of op zoek gaan naar het juiste product voor een klant. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo mooi en afwisselend. Ik vind het leuk als er iets onverwachts gebeurt: een grap van een kind of een klant die je op het verkeerde been zet. Als er naast hard werken ook wordt gelachen is mijn dag helemaal goed. Ook organiseren wij geregeld kleine workshops in de winkel. Bijvoorbeeld een make-up of haarkleuradvies, een cholesterolmeting of Vitamine K2 meting. Daarnaast doen wij natuurlijk ook mee met de gezamenlijke activiteiten in het winkelcentrum: Wezep waanzinnige woensdag, de Sinterklaasintocht en Kerstactie. Ook met andere ondernemers organiseren wij af en toe een leuke actie.”

Een uniek assortiment

Robert: “Ons assortiment is uniek. Wij verkopen de grote, bekende merken, maar ook merken die je niet bij de gemiddelde supermarkt of keten in het schap vindt. Wij bieden een ruim assortiment van supplementen en gezonde voeding. Wij hebben veel kennis over deze producten door de vele trainingen die wij hebben gevolgd van deze merken. Ook op het gebied van cosmetica en huidverzorging is er veel keuze. We verkopen mooie merken als Collistar, Pupa en Zarqa. Daarnaast werken wij met biologische merken en producten zonder toevoegingen in duurzame verpakkingen. Wij verkopen producten die niet in andere ketens en supermarkten te vinden zijn.”

Bijzondere services

- Parfumerie
- Gratis parkeren

Social Media

Volg DA Drogist Bourquin op Facebook

Aanvullende diensten

Schoenenherstel

Stomerij