Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Ans

Welkom bij DA Drogisterij Schoonheidssalon Ans in het centrum van Beetsterzwaag. In deze gezellige en dynamische drogisterij gaat het om persoonlijke aandacht. Een echte dorpswinkel met een breed en eigen assortiment, gericht op wat de klanten willen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Ans

Hoofdstraat 36

9244 CN Beetsterzwaag

0512-382418

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 21:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

De veelzijdige dorpsdrogist waar je persoonlijk wordt geholpen met een professioneel advies.

Schoonheidssalon & drogisterij

Eigenaresse Ans Tolman is het stralende middelpunt van de winkel. Zij vertelt: ‘Ik ben in 1986 begonnen met een schoonheidssalon onder mijn eigen naam. Die liep ontzettend goed en ik verkocht in mijn kleine winkeltje steeds meer producten. Toen heb ik besloten om mijn drogisterijdiploma te gaan halen en de salon uit te breiden met een drogisterij. Een fantastische combinatie natuurlijk. Vanwege de naamsbekendheid heb ik gewoon de naam Ans aangehouden.’

Ans heeft alles

Bij DA Drogisterij Schoonheidssalon Ans vind je alles. Het assortiment is door de jaren gegroeid. Naast de collectie reguliere gezondheids- en verzorgingsmiddelen zijn het de reformproducten en de homeopathie die opvallen. Het team van medewerkers bestaat uit negen personen. Van drogist tot gediplomeerd verkoper, allemaal zijn ze ook schoonheidsspecialiste. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in de schappen de bekende namen Shiseido, Collistar, Louis Widmer, Bountiful en John van G. vindt. Altijd in zwang is DA's eigen hoogwaardige DA huismerk.

Events en extra services

Een praktisch voordeel van DA Drogisterij Schoonheidssalon Ans zijn de bijkomende services. Je kunt er terecht voor je (pas)foto’s, DHL-pakketten, een leesbril, luxe parfums, beenmode en een schoonheids- of pedicurebehandeling. Twee keer per jaar zijn er in de winkel gedurende een week demonstraties van Shiseido en Collistar met zeer scherpe prijzen. 

Blije klanten

‘Wat wij willen is dat mensen uiteindelijk met een blij gevoel ons pand weer verlaten’, aldus Ans. ‘Het is fijn om klanten te kunnen helpen met een goed advies. Om volledig op de hoogte te zijn, volgen we heel regelmatig trainingen op het gebied van gezondheid en verzorging. De mooiste beloning is het vertrouwen dat mensen in je hebben.’

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Ans op Facebook

Aanvullende diensten

Fotoservice

Pedicure

Schoonheidsspecialist

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie