Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij De Gaper & Parfumerie Cheri

Hier word je klantvriendelijk geholpen door een goed opgeleid winkelteam. Hier is persoonlijke aandacht het motto. Naast tijd voor een praatje krijg je altijd een op maat gesneden advies op het gebied van schoonheid en gezondheid. Er is ruime kennis van luxe geuren, homeopathie, fytotherapie, allopathie en kunt je laten verwennen door de schoonheidsspecialiste. Maandag tussen 13:00-14:00 zijn wij gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij De Gaper & Parfumerie Cheri

Ransuil 59

8322 CP Urk

0527-690105

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

11:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 21:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA drogisterij Chéri bestaat al 100 jaar en daarom kun jij profiteren van 4 generaties kennis op het gebied van schoonheid en natuurlijk gezonder worden.

Een eeuw vakkennis

Drogistenechtpaar Klaas en Diny Mars zijn de eigenaren van dit familiebedrijf op Urk. De drogisterij zag in 1923 het levenslicht als drogisterij de Gaper. De Gaper staat symbool voor de drogisterij, te herkennen aan zijn openstaande mond, klaar om een medicijn in te nemen. Met Chantal Vlot-Mars staat ondertussen de vierde generatie in de winkel. De kennis van de medewerksters gaat dus bijna een eeuw terug en is overgedragen van generatie op generatie. Klaas was van 1985 tot en met 2001 docent bij de drogistenopleiding en is na een parttime baan als docent maatschappijleer op het Berechja college (2001 tot en met 2013) weer helemaal en met veel plezier weer terug op de winkelvloer. De medewerksters zijn gepassioneerde vakvrouwen die alles weten van innerlijke- en uiterlijke verzorging, homeopathie, allopathie en fytotherapie. Met 6 drogisten, 2 assistent-drogist, 2 schoonheidsspecialisten.

Bekend assortiment in Urk en omstreken

DA drogisterij Chéri is bekend tot ver buiten Urk. Men komt hier niet alleen voor de ongedwongen sfeer en de vriendelijke dames, maar ook voor het complete en veelzijdige assortiment. Naast de 10.000 reguliere drogisterijproducten vind je hier voedingssupplementen, natuurlijke geneesmiddelen, vitamines en mineralen. Maar ook verzorgingsproducten van speciale merken zoals Louis Widmer, Clarins, Biotherm, Collistar en Lancaster. En wat te denken van het DA huismerk? Producten van topkwaliteit en toch voordelig. Kortom, als je op zoek bent naar decoratieve cosmetica, luxe parfums, gezondheidsproducten of een prachtig ingepakt cadeau dan slaag je hier altijd.

Kennis altijd up-to-date

Dat de dames in deze drogisterij goed opgeleid zijn, moge duidelijk zijn. Maar ze houden die kennis ook voortdurend op peil door het volgen van cursussen op het gebied van make-up, verzorging en gezondheid. Iedere maand volgt er wel iemand een training. Daarom zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Om je echt persoonlijk advies te kunnen geven, proberen ze ook alles eerst zelf uit, of het nou gaat om een make-upje of een geurtje. Dat is het hart van iedere DA drogisterij: een gedegen advies dat precies op jouw persoonlijke situatie is toegespitst. 

Vertrouwen schept een band

“Wij kennen de klanten vaak persoonlijk. Omdat wij nog echt tijd maken voor een praatje, hier heerst rust,” zegt Klaas Mars. “Dat schept vertrouwen. Klanten komen dan makkelijker met hun probleem bij ons, ook als ze al bij een apotheek of huisarts zijn geweest. Vaak zijn ze verbaasd hoeveel wij voor ze kunnen betekenen en wat we allemaal in huis hebben, vooral op het gebied van gezondheid. Dat klanten dankbaar zijn, blijkt wel uit het feit dat we soms zomaar een bloemetje of een kaartje krijgen. Nou, daar krijgen wij echt energie van, daar doen we het voor!”

Social Media DA Drogisterij De Gaper / Parfumerie Cheri

Volg DA Gaper / Cheri op Facebook

Aanvullende diensten

Schoonheidsspecialist

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Pasfoto's