Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drog & Parf Wens De Wijk

DA WenS in het gezellige Drentse De Wijk is een ruim opgezette drogisterij waar je naast het basisassortiment slaagt voor heel veel gezondheidsproducten. Of je nu een vraag hebt over vitamines, allergieën, mondverzorging of geneesmiddelen: het team van (assistent-) drogisten helpt je graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drog & Parf Wens De Wijk

Dorpsstraat 68

7957 AW De Wijk

0522-441219

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA WenS vind je alles om je mooi, fit en gezond te voelen. Het team van vaste medewerkers beschikt over veel vakkennis en is pas tevreden als de klant dat ook is. 

Gezondheid als belangrijke pijler

In de loop der jaren merkten ondernemers Carl en Francis Steenbergen dat er steeds meer mensen in de winkel komen met vragen over hun gezondheid. Carl: ”Het unieke aan ons assortiment is de uitgebreide hoek met voedingssupplementen en de steeds verder uitdijende afdeling reformartikelen. In deze tijd waarin we steeds bewuster met ons lichaam omgaan en dus ook met wat we innemen en eten blijkt dit een productgroep waar veel behoefte aan is. Francis heeft ervaring als medisch laborante en tandartsassistente en het hele team volgt regelmatig bijscholing. Zo zijn we goed op de hoogte van ontwikkelingen en kunnen we de klant nog beter helpen.”

Goede sfeer

DA WenS onderscheidt zich van andere drogisterijen door de prettige en ontspannen sfeer in de winkel. Het is de persoonlijke aandacht die hier telt, ongeacht of de klant wel of niet iets koopt. De schrijftafel, waar de klant een persoonlijk kaartje kan schrijven, is regelmatig de plek waar gezellig wordt bijgepraat. Ook is er een zogeheten sfeerhoek ingericht met verrassende kadootjes. Voor iedereen is hier een leuk presentje te vinden, van jong tot oud en voor elke gelegenheid. Carl:“Regelmatig krijgen we de vraag of we in de regio niet meer winkels willen openen met hetzelfde ruime assortiment. Een mooier compliment kun je ons natuurlijk niet geven.”

Advies over lichaamsverzorging en make-up

Naast het standaard assortiment dat je bij een goede drogisterij verwacht en de ruime keuze in producten op natuurlijke basis vind je bij DA Wens ook een uitgebreide beauty-afdeling. Medewerksters Ada en Laurien hebben veel kennis op het gebeid van haar-, huid- en nagelverzorging. Daarnaast is Laurien schoonheidsspecialiste. Je vindt hier in het schap o.a. de producten van merken als John van G. en Louis Widmer. Kom gerust een kijkje nemen en laat je verrassen door de ruime keuze in gezichtsverzorging. . 

Van alle markten thuis

Heb je niet veel tijd maar wel veel boodschappen te doen? Bij DA WenS kun je ook terecht voor tijdschriften, wenskaarten, wijnen, huishoudelijke producten en loterijen. Ook laat je hier je kleding stomen, schoenen repareren en kun je professionele pasfoto’s laten maken. Voor al je postpakketten is er een PostNL-servicepunt. Effectief winkelen in een ontspannen sfeer en met deskundig personeel, dat is waar DA WenS voor staat. 

Social Media

Volg DA WenS de Wijk op Facebook

Aanvullende diensten

Schoenenherstel

Luxe Parfumerie

Pasfoto's

Servicepunt PostNL

Stomerij