TePe Interdentale Rager Angle Blauw 0,6 mm | Size 3

Gehoekte kop + gebogen nek om alle ruimtes eenvoudig te reinigen: voor ‘n frisse & gezonde mondholte

-
+

Op voorraad

509
6 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: TePe

De bacteriële plak die zich aldoor tussen tanden en kiezen nestelt, is met een gewone tandenborstel moeilijk te bereiken. Als tandplak echter niet regelmatig wordt verwijderd, kan deze tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem veroorzaken.

Daarom is, in samenwerking met tandexperts, de TePe Interdentale Rager Angle ontwikkeld. Dit is een rager met een slanke, gehoekte borstelkop en gebogen nek, waardoor alle interdentale ruimtes, ook die achterin, gemakkelijk kunnen worden gereinigd.

Verder heeft deze rager een ergonomische grip – die gecontroleerde, stabiele bewegingen bevordert – en een met plastic gecoate metalen draad. Zodat het reinigen van de ruimtes tussen tanden en kiezen ook een heel veilige en prettige handeling is.

De TePe Interdentale Rager Angle is verkrijgbaar in 6 kleurgecodeerde maten, voor zowel de kleine als de grote interdentale ruimtes. Het is belangrijk de juiste maat/maten te kiezen, hierbij kan een tandarts of mondhygiënist helpen. Plaats de rager eenmaal daags (bij voorkeur ’s avonds) tussen de tanden/kiezen en beweeg hem een paar keer heen en weer. Doe dit bij elke interdentale ruimte, maar forceer de rager nooit in een te kleine ruimte. Gebruik geen tandpasta (i.v.m. de vaak aanwezige schuurmiddelen), maar in plaats daarvan bv. de TePe Interdentale Gel met fluoride. Deze is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de TePe-interdentale ragers. Ragers kunnen ook worden gebruikt voor het reinigen van implantaten en beugels.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.