TePe Implant Care

Verschaft een moeiteloze toegang tot implantaten voor een efficiënte en prettige reiniging

-
+

Op voorraad

579
1 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: TePe

Voor een goed resultaat op de langere termijn is een doelmatige verzorging van implantaten van groot belang. De TePe Implant Care is een borstel met een uniek gebogen nek en slanke borstelkop die speciaal is ontworpen om de achterkant van implantaten te kunnen bereiken.

Zo kunnen de pijlerelementen vanaf de tongzijde veel gemakkelijker worden gereinigd, ook op de normaal zeer moeilijk bereikbare plekken. De kleine, smalle borstelkop bereikt zelfs de nauwste ruimtes.

Op deze wijze kan er heel efficiënt worden schoongemaakt, terwijl de zachte, afgeronde borstelharen er ook nog eens voor zorgen dat de reiniging uiterst aangenaam aanvoelt.

De TePe Implant Care is ontwikkeld in samenwerking met tandexperts.

Vanwege de ruwe implantaatoppervlakken en de moeilijk bereikbare plekken, is het gebruik van een speciale borstel in het geval van implantaten noodzakelijk. Vraag de tandarts welke borstel het meest geschikt is voor het type implantaat. Verschillende soorten implantaten vereisen verschillende reinigingstechnieken.

De TePe Implant Care is een innovatieve borstel met een uniek gebogen nek voor een moeiteloze toegang tot implantaten. Implant Care is speciaal ontworpen om de achterkant van de implantaten te kunnen bereiken. Daardoor is de borstel gemakkelijk in gebruik bij moeilijk bereikbare plaatsen. De zachte afgeronde filamenten zorgen voor een aangename reiniging.

Een borstel met een uniek gebogen nek voor een moeiteloze toegang voor het zowel linguaal als palatinaal reinigen van implantaten.

Gebruik
Implant Care is speciaal ontworpen om de achterkant van het implantaat te kunnen bereiken.
Een borstel met een uniek gebogen nek voor een moeiteloze toegang. Zie het filmpje voor een goed gebruik.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.