Prioderm Dimeticon Lotion

-
+

Op voorraad

1995
100ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Prioderm

Prioderm Dimeticon Lotion doodt hoofdluizen en neten. De lotion bevat geen pesticiden en heeft een inwerktijd van 15 minuten. Prioderm Dimeticon Lotion bestaat voor het grootste gedeelte uit dimeticon (meer dan 95%). Prioderm Dimeticon Lotion dringt door in de ademhalingsorganen van de hoofdluizen en neten zodat ze stikken. Hoofdluizen kunnen geen resistentie voor Prioderm Dimeticon Lotion ontwikkelen. Om de levenscyclus van de hoofdluis te doorbreken is het belangrijk om de behandeling na 9-10 dagen te herhalen.
- doodt hoofdluizen en neten

Toepassing
Prioderm dimeticon wordt gebruikt voor de behandeling van hoofdluizen en neten.

Gebruik
Prioderm dimeticon is een lotion die moet worden aangebracht op droog haar. Per behandeling is ca. 20-100 ml lotion nodig, afhankelijk van de haarlengte en het haartype. Voor schouderlang haar volstaat 30-50 ml per behandeling. Het is belangrijk dat u een ruime hoeveelheid lotion aanbrengt, voldoende om alle haren volledig te bedekken, van de hoofdhuid tot aan de uiteinden.

Ga als volgt te werk:
- Draai het dopje van de punt van de applicatorfles en breng de lotion met de handige applicatortip  over de gehele hoofdhuid aan.
- Masseer Prioderm dimeticon grondig in het  haar en op de hoofdhuid tot het gehele haar, van  hoofdhuid tot aan de uiteinden, is bedekt.
- Laat Prioderm dimeticon ten minste 15 minuten inwerken.
- Breng vervolgens een ruime hoeveelheid shampoo zonder water aan en masseer de shampoo in het haar.
- Spoel pas daarna het haar uit met water. Het kan nodig zijn om het haar 2-4 maal met shampoo te wassen voordat het niet meer vettig aanvoelt.
 Was het een aantal keren totdat de shampoo goed opschuimt.
- Kam de haren met een borstel of grove kam, zodat eventuele klitten verwijderd zijn. Bij lang haar is het makkelijk de haren in 4 gelijke delen te verdelen met behulp van elastiekjes of klemmen.
- Kam elk deel grondig uit met de toegevoegde netenkam. Na elke kambeweging de netenkam  uitspoelen en/of afdrogen met een tissue. Als er luizen of eitjes in de kam zitten, verwijdert u deze onmiddellijk met veel water.
- Herhaal het proces met de andere delen. Het kost ongeveer 20-25 minuten om de haren goed en zorgvuldig door te kammen.
- Belangrijk: herhaal de behandeling na 9-10 dagen.  Dit is noodzakelijk om de levenscyclus van de hoofdluizen te doorbreken. Zet het op de kalender of stel het alarm van uw mobiele telefoon in, zodat u het niet vergeet.
Het is ook belangrijk dat u alle gezinsleden controleert als er eenmaal hoofdluizen zijn aangetroffen en vergeet uzelf niet! Gezinsleden bij wie hoofdluizen zijn aangetroffen, moeten tegelijkertijd worden behandeld om herbesmetting binnen het gezin tegen te gaan.
Herbesmetting: herbesmetting kan optreden nadat de behandeling is gestart. Behandel in dat geval onmiddellijk opnieuw met Prioderm dimeticon en herhaal de behandeling na 9-10 dagen. Er bestaat geen risico dat hoofdluizen resistent worden voor Prioderm dimeticon

Contra indicatie
Gebruik Prioderm dimeticon niet als u overgevoelig  (allergisch) bent voor één van de bestanddelen.

Bestanddelen
Dimethicone, tocopheryl acetate, prunus armeniaca, prunus dulcis

Waarschuwingen
Als irritatie of overgevoeligheid optreedt, moet u  met de behandeling stoppen en uw haar wassen met water en shampoo. Raadpleeg een arts als de irritatie aanhoudt

Bewaaradvies
Bewaar Prioderm dimeticon in de gesloten, oorspronkelijke verpakking, samen met deze gebruiksaanwijzing, bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen. Niet gebruiken na de vervaldatum. Draai het dopje na gebruik stevig op de punt van de applicatortip.

Fabrikant
Meda Pharma BV
Krijgsman 20
1186 DM  Amstelveen

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Verantwoorde zorg, ook online.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Altijd onze folder bij de hand

AlleFolders

Check onze folders bij AlleFolders.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.