Productgroep:
 1. Pijnstillers 86
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 13
Merk:
 1. Advil 5
 2. Aleve 3
 3. Alka Seltzer 1
 4. Arkopharma 1
 5. Aromed 1
 6. Aspirine 3
 7. Aspro 1
 8. Cura 1
 9. DA 14
 10. Daro 1
 11. Excedrin 2
 12. Finimal 2
 13. Healthypharm 9
 14. Idyl 6
 15. Leidapharm 4
 16. Linn 1
 17. Nurofen 6
 18. Panadol 6
 19. Roter 8
 20. SPIDIFEN 1
 21. Sanias 2
 22. Saridon 1
 23. Sinaspril 4
 24. Teva 1
 25. Voltaren 2
Toon minder Toon meer
Doelgroep:
 1. Algemeen 8
 2. Vrouw 1
 3. Familie 1
 4. (Jong) volwassenen 66
 5. Kind 4
 6. Baby 1
Volume:
 1. 4 stuks 1
 2. 100ml 1
 3. 5 stuks 1
 4. 100g 1
 5. 50 stuks 7
 6. 30 stuks 1
 7. 40 stuks 4
 8. 20 stuks 36
 9. 12 stuks 4
 10. 10 stuks 20
 11. 10ml 1
 12. 16 stuks 1
 13. 48 stuks 2
 14. 24 stuks 5
 15. 2ml 1
Toon minder Toon meer

Lees hier wat je moet doen met oude geneesmiddelen. Meer informatie over alle mogelijkheden van zelfzorg en zelfzorgproducten of informatie over wanneer het nodig is om een arts te raadplegen, is te vinden op thuisarts.nl.

Thuisarts

Op zoek naar een goede pijnstiller om van je klachten af te komen? In de webshop van DA vind je een ruim assortiment van verschillende merken en soorten pijnstilling die zonder recept verkrijgbaar zijn. Of het nu gaat om hoofdpijn, rugpijn, keelpijn of verlichting bij koorts en griep: bij ons vind je producten om je snel weer fit te voelen. Bestel het artikel direct online en je hebt het de volgende werkdag in huis. Ophalen in de dichtstbijzijnde winkel kan ook.

Wanneer gebruik je pijnstillers?


Pijn en lichamelijke klachten zijn er in allerlei soorten en maten. Hoe je ze ervaart verschilt per mens en per moment. Een pijnstiller kan helpen om sneller van lichamelijke klachten af te komen en om pijn te verzachten. Pijnstilling helpt bij veel verschillende klachten. Denk bijvoorbeeld aan:
• Pijn bij koorts
• Hoofdpijn
• Keelpijn
• Spierpijn
• Pijn bij griep en verkoudheid
• Pijn na een medische ingreep
• Zenuwpijn

In het online assortiment van DA vind je naast algemene pijnstilling ook pijnstillers voor specifieke, plaatselijke klachten zoals rugpijn. Verkrampte spieren zorgen voor veel pijn met name in de onderrug. Ook een heel specifieke pijnklacht is menstruatiepijn. Voor veel vrouwen helaas een regelmatig terugkerend ongemak. Het kenmerkt zich door een zeurende, stekende of krampende pijn in de onderbuik. Speciaal voor menstruatiepijn zijn er geneesmiddelen ontwikkeld die deze specifieke klachten verlichten.

Ook speciale pijnstillers voor kinderen vind je in onze webshop, deze zijn verkrijgbaar met een fruitsmaak zodat ze makkelijker kunnen worden ingenomen.

Hoe bepaal je de juiste dosering?


Online en in onze winkels vind je lichte en zware pijnstilling. De juiste dosering bepaal je op basis van verschillende factoren. De ernst van de klacht is daarbij natuurlijk belangrijk. Ook moet je rekening houden met leeftijd, lichaamsgewicht en medicijngebruik. Ga naar de DA drogist bij jou in de buurt voor deskundig advies. Overschrijdt nooit de dagelijks aanbevolen hoeveelheid, lees daarom voor het kopen de aanwijzingen op de verpakking.

Welke pijnstillers zijn er?


Er zijn veel soorten pijnstillers en deze zijn in te delen in twee groepen:

 1. Pijnstillers die koortsverlagend en verlichtend werken. In deze categorie valt bijvoorbeeld paracetamol. Lees voor gebruik hiervan altijd de bijsluiter om de juiste dosering te bepalen. Lees daar ook meer over het gebruik van paracetamol in combinatie met andere medicijnen.

 2. Pijnstillers die, naast koortsverlagend, ook ontstekingsremmend zijn. In deze categorie vind je pijnstillers als Ibuprofen, Diclofenac en Aspirine. Soms helpt paracetamol niet voldoende en heb je meer baat bij een ontstekingsremmende pijnstiller. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter om de juiste dosering te bepalen. Lees daar ook meer over het gebruik van pijnstillers in combinatie met andere medicijnen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een pijnstiller in te nemen, denk aan tablet-, poeder- of vloeibare vorm. Speciaal voor kinderen verkopen wij pijnstillers met fruitsmaak zodat ze makkelijker kunnen worden ingenomen.

Hoe zit het met pijnstillers bij zwangerschap of het gebruik van bloedverdunners?

In sommige gevallen is het extra belangrijk om je goed te laten voorlichten over het slikken van pijnstillers. Denk daarbij aan:
• Zwangerschap en pijnstilling Ook in de zwangerschap treden er lichamelijke klachten op waar je graag verlichting voor wilt hebben. Paracetamol wordt geadviseerd voor pijnstilling bij zwangere vrouwen. Je moet de inname echter wel beperken. Slik het niet langer dan een week en niet meer dan 4 tabletten (2 gram) per dag. Het gebruik van ontstekingsremmende pijnstillers, ook wel NSAID’s genoemd, wordt sterk afgeraden tijdens de zwangerschap. Slik dus geen aspirine, Diclofinac en Ibuprofen. Raadpleeg altijd je arts of verloskundige voor advies.

• Bloedverdunners in combinatie met pijnstillers Slik je bloedverdunnende medicijnen? Pas dan op met pijnstillers. Bij langdurig gebruik (langer dan vier dagen) en in hoge dosering kan de werking van orale bloedverdunners worden versterkt. Overleg met je arts en geef je medicijngebruik (ook paracetamol) door aan de apotheker.

Wat zijn de bijwerkingen van pijnstillers?


Welke pijnstiller je ook neemt, je kunt altijd last krijgen van bijwerkingen. Welke bijwerkingen je krijgt en in welke mate je er last van hebt verschilt per persoon. Dit heeft te maken met je algehele gezondheid en de gevoeligheid van je lichaam voor de werkzame stoffen. De bekende bijwerkingen van pijnstillers staan altijd vermeld in de bijsluiter. Veel voorkomende bijwerkingen zijn:
• Maagpijn
• Misselijkheid
• Sufheid
• Slaperigheid
• Verstopping
• Diarree

Pijnstillers kopen

In onze online shop vind je veel verschillende pijnstillers. De juiste dosering bepaal je op basis van verschillende factoren. Denk daarbij aan leeftijd, lichaamsgewicht en eventueel medicijngebruik. Koop jouw pijnstilling direct online of ga naar de DA drogist bij jou in de buurt voor deskundig advies.

KOAG/KAG-nr: 4442-1118-2072

8.6 uit  3833 reviews