Ohropax Classic

De perfecte pasvorm voor elk oor: voor rust en welzijn

-
+

Op voorraad

279
12 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Ohropax

De wasbolletjes van Ohropax Classic zorgen voor een zeer aangename oorbescherming tegen lawaai. Met een unieke formule van watten doorweekt in een mengsel van vaseline en paraffine, zijn deze oordopjes zacht voor de huid en hypoallergeen. Bovendien hecht het behaaglijke materiaal zich goed aan de huid en zijn de bolletjes kneedbaar, waardoor ze perfect passend kunnen worden gemaakt voor elke gehoorgang. Zo wordt geluid aanzienlijk gedempt, terwijl er totaal geen druk op de oorschelp staat en het draagcomfort uitstekend is. De oordopjes veroorzaken geen zweterige oren en hebben een hoge verdraagzaamheid, waardoor ze goed te gebruiken zijn bij ontspanning, zoals slapen en mediteren. Daarbij kunnen ze heel discreet worden gedragen.

Voor dagelijks gebruik. De oordopjes met schone vingers licht kneden en stevig in de gehoorgang aanbrengen. Door zacht op de achterkant van het oor te drukken, komt het bolletje los van het oor en kan het oordopje weer eenvoudig worden verwijderd.

Watten, paraffine, vaseline.

OHROPAX Classic oordopjes bestaan al sinds 1907. De unieke formule van katoenen watten, doordrenkt in een mengsel van Vaseline en verschillende soorten paraffine was, is vanaf het begin zo goed dat het vandaag de dag nagenoeg hetzelfde product is gebleven. De bestanddelen zijn zacht voor de huid en hypo-allergeen. De oordopjes kunnen worden aangepast aan iedere gehoorgang en dempen de gevolgen van geluidshinder aanzienlijk. Het draagcomfort is uitstekend aangezien de oordopjes geen druk op het oor geven. Het behaaglijke materiaal hecht goed aan de huid en zorgt voor een goede pasvorm. De oordopjes zijn huidkleurig en kunnen zodoende discreet gedragen worden.

OHROPAX Classic is eenvoudig te gebruiken door de oordopjes licht te kneden en met schone vingers stevig in de gehoorgang aan te brengen. Door een lichte druk achter de oorschelp te geven wordt het bolletje los gemaakt en kan het eenvoudig verwijderd worden.

Samenstelling
Vaseline, paraffine was, katoenwatten

Gebruik
OHROPAX Classic is eenvoudig te gebruiken door de oordopjes licht te kneden en met schone vingers stevig in de gehoorgang aan te brengen. Door een lichte druk achter de oorschelp te geven wordt het bolletje los gemaakt en kan het eenvoudig verwijderd worden.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.