HGX Natuurvriendelijke Korrels tegen Slakken

Voordelen van HGX "natuurvriendelijke ko...

-
+

Op voorraad

1079
400g
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

Slakken

Voordelen van HGX "natuurvriendelijke korrels tegen slakken": • Spaart vogels, egels en padden; de natuurlijke vijanden van de slak. • Spaart ook andere (huis)dieren. • Waterbestendige korrel met lange werkingsduur. • Geen wachttijd tussen de behandeling en het oogsten van groenten, kruiden en fruit. • Doodt slakken direct en laat geen slijmerige slakkenresten achter. Slakken vreten planten en gewassen aan en kunnen deze helemaal kaal vreten. HGX "natuurvriendelijke korrels tegen slakken" is een 100% natuurlijke strooikorrel waarvan de werkzame stof van nature in de bodem voor komt. Na het eten van dit uitgekiende product stopt de honger van slakken en trekken ze zich terug naar hun schuilplaats alwaar ze zullen dood gaan. Er worden dus geen dode slijmerige slakken gevonden! De uitgedroogde resten van slakken worden probleemloos opgenomen in de ecologische kringloop. Egels, padden, vogels en andere dieren ondervinden GEEN schade van het eten van deze dode slakken.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van naaktslakken. Voorzorgsmaatregelen: Zorg ervoor dat u met het product of zijn verpakking geen water verontreinigt. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. Zodra slakken of slakkenvraat wordt waargenomen, HGX natuurvriendelijke korrels tegen slakken gelijkmatig tussen de planten strooien. Bij voorkeur in de avonduren uitstrooien omdat slakken met name ’s nachts actief zijn en hun schuilplaats dan verlaten. De behandeling herhalen als alle korrels zijn weggevreten en er nog steeds slakken worden waargenomen. Let op: Doosje rechtop vervoeren en bewaren. Korrels gelijkmatig tussen de planten strooien.

Werkzame stof en gehalte: ferri fosfaat (ijzer(III)fosfaat) 1% w/w 9,9 g/kg

HG X korrels tegen slakken - Biocide 01277N

HG X natuurvriendelijke korrels tegen slakken bestrijdt naaktslakken en slakken snel, veilig en effectief. Dit product bestaat uit 100% natuurlijke strooikorrels die de slakken doodt in hun natuurlijke schuilplaats. Hierdoor blijven er geen slijmerige slakkenresten achter. Het product heeft een lange werkingsduur en is absoluut ongevaarlijk voor andere dieren en huisdieren. Goed om te weten is dat met name de naaktslakken zeer grote (vraat)schade kunnen aanrichten aan de zachte delen van sierplanten en groenten. Het slakkenseizoen start vaak rond maart en eindigt half oktober.

- Spaart vogels, egels en padden, de natuurlijke vijanden van de slak
- Spaart ook andere (huis)dieren
- Waterbestendige korrel met lange werkingsduur
- Geen wachttijd tussen de behandeling en het oogsten van groenten, kruiden en fruit
- Doodt slakken direct en laat geen slijmerige slakkenresten achter

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van naaktslakken.
Voor niet-professioneel gebrui.

Samenstelling
Ferri fosfaat (ijzer(iii)fosfaat 1% w/w 10 g/kg

Gebruik
Zodra slakken of slakkenvraat wordt waargenomen, HG X Natuurvriendelijke korrels tegen slakken gelijkmatig tussen de planten strooien. Bij voorkeur in de avonduren uitstrooien omdat slakken met name 's nachts actief zijn en hun schuilplaats dan verlaten. De behandeling herhalen als alle korrels zijn weggevreten en er nog steeds slakken worden waargenomen. Strooi, bij planten die aantrekkelijk zijn voor slakken, zodra de planten beginnen uit te lopen.

Veiligheidsaanbevelingen
SP1 - Zorg ervoor dat u met het product of zijn verpakking geen water verontreinigt
EUH401 - Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen.

EHBO: Bij aanhoudende klachten, raadpleeg een arts en toon e verpakking.

 

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.