Productgroep:
  1. Eten 3
  2. Keukengerei 6
  3. Drinken 3
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 19
Merk:
  1. Bic 2
  2. Vitility 12
Doelgroep:
  1. Senioren 12
Volume:
  1. 1 stuks 14

Eten en drinken is niet alleen noodzakelijk, maar tevens een moment van rust en ontspanning. Tenminste, dat zou het moeten zijn als het aan Vitility ligt. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vitility heeft producten die zulke momenten makkelijker maken. Met bijvoorbeeld stevig en veilig bestek, bekers om goed en gedoseerd uit te drinken of een Alzheimer set wordt het leven een stuk makkelijker.

Vitility eten en drinken
Vitility is het grootste merk op het gebied van handige producten voor alledaags gebruik. Vitility producten maken het leven een stuk makkelijker. Ook op het gebied van eten en drinken heeft Vitility een ruim assortiment artikelen. Zo heeft Vitility een gevarieerd aanbod van drinkbekers die drinken makkelijker en prettiger maken. De bekers hebben bijvoorbeeld een betere grip of stevige handvatten. Ook zijn er drinkbekers met andere aanpassingen zoals een neusuitsparing of drinktuiten.

Vitility biedt met haar producten ook ondersteuning bij het bereiden van een maaltijd. Het bereiden van eten kan best een opgave zijn. Vitility heeft keukengerei in het assortiment die de bereiding van eten makkelijker maakt. We bieden aangepast keukengerei dat helpt met het snijden van brood, groente en vlees zoals een snijplank met opstaande randen. Dat zorgt ervoor dat het stokbrood, de boterham of de komkommer wel op zijn plek blijft terwijl u snijdt. Maar denk ook aan een overkookbeveiliger die ervoor zorgt dat uw pan met pasta niet meer overkookt door al het overtollige water te laten verdampen.

Het openen van producten is een van de grootste frustraties in de Nederlandse keuken. Een pak melk dat niet opengaat, een pot waarvan het deksel niet los wil of een blikje waar weinig nagels tegen bestand zijn; het open krijgen van dingen kan nog weleens lastig zijn. Daarom heeft Vitility meerdere openers in het assortiment. Met handige openers om lastige verpakkingen open te maken maar ook om de vervelende hard plastic blister verpakkingen veilig open te maken.

Eet met plezier en geniet van de maaltijd. Dat moet echter wel kunnen en daarom heeft Vitility een aantal aantrekkelijke producten ontwikkeld die oplossingen bieden zoals bestek met verdikte handgrepen en oplossingen om uw bestaande bestek te verbeteren.

Vitility eten en drinken

8.6 uit  2383 reviews
1 stuks
267

Geen voorraad

1 stuks
716

Geen voorraad

1 stuks
1195
1 stuks
595

Geen voorraad