We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.
Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.
Haver is een oude graansoort die vrij gemakkelijk groeit en nog steeds in Nederland geteeld wordt. Het bevat langzame koolhydraten, veel vezels, eiwitten, mineralen, vitamines en antioxidanten. Haverproducten kunnen het risico op hart- en vaatziekten gunstig beïnvloeden. Het zorgt voor een langdurend verzadigd gevoel en is glutenvrij.
Voor havermout wordt de haver gepeld, in kleine stukjes geknipt en daarna geplet. Deze vlokjes worden havermout genoemd. Maak havermoutpap als voedzaam ontbijt, of gebruik het in yoghurt, smoothies, taart en koekjes.
haver
Havermout bio
Ingredienten
HAVERMOUT (gluten) bio (SKAL 001107)
Kan sporen bevatten van noten, soja, pinda, mais en melk.
Herkomst: Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Energetische waarde | 1595.0 kJ |
Energetische waarde | 380.9 kcal |
Vetten | 7.0 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 1.0 g |
Koolhydraten | 62.0 g |
Waarvan suikers | 4.5 g |
Vezels | 7.5 g |
Eiwitten | 13.1 g |
Zout | 0.013 g |
Gebruik
De kooktijd van de havermout bedraagt 15 minuten met een naweltijd van 10 minuten.
Fabrikant:
Meesters van de Halm
De Morgenstond 11B
5473 HE Heeswijk-Dinther