8.6 uit  2460 reviews

DA Drogisterij & Schoonheidssalon Appingedam, Appingedam

Welkom bij DA Drogisterij & schoonheidssalon Appingedam. De drogisterij is opgenomen als Erkend Specialist in Zelfzorg. Met hun uitstekende assortiment, gediplomeerde medewerkers, luxe parfumerie en schoonheidssalon is deze winkel een begrip in de regio.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:30
Zondag:12:00 - 17:00

DA APPINGEDAM: De drogist met aandacht voor jou

DA Drogist Appingedam heeft een assortiment dat steeds vernieuwend is. Je vindt hier uiteraard DA’s hoogwaardige huismerk. Daarnaast voeren we onder meer de luxe merken zoals MEDEX , Collistar, Dr. Hauschka, Louis Widmer, Curaloe, Weleda, JANZEN, Plantes Parfums en Sen&Zo. Tevens hebben we een ruim assortiment producten op natuurlijke basis, zoals de voedingssupplementen van New Care, Orthica, Bio Pharma Nord en de kruidengeneesmiddelen van Arkopharma en Erica. Ook voor lekkere geuren (voor een mooie prijs!) moet je bij DA zijn. Je vindt er luxe geuren voor hem én haar. Voor de allerkleinsten is er een ruime keus - van babykleding, knuffels van VIB EN HAPPY HORSE tot Little Swimmers-luiers.
Dé schoonheidssalon in Appingedam

In onze drogisterij is ook een schoonheidssalon aanwezig. Kom langs voor een heerlijke behandeling! Ook organiseren wij regelmatig beauty evenementen in de winkel. De datum wordt altijd bekend gemaakt op Facebook en in de winkel. Tijdens de evenementen zijn er visagistes en beautytherapeuten aanwezig die je voorzien van goed, persoonlijk advies. Daarnaast worden er allerlei demonstraties gegeven en kun je in de winkel terecht voor cholesterol- en huidmetingen.

Producten van Medex

In onze beautysalon werken wij met het huidverbeterend merk MEDEX. Bekijk de website van Medex voor meer informatie over de producten of vraag ons in de winkel om advies.

Bekijk de webshop van Medex▶

Social Media

  Volg DA Appingedam op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: