8.6 uit  3833 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Westerwolde, Vlagtwedde

Drogisterij Westerwolde ligt in het Groningse dorp Vlagtwedde. Voor bewoners en recreanten uit de omgeving is dit dé winkel voor gezondheids- en verzorgingsproducten. Van voedingssupplementen en geneeskundige bloesems tot een uitgebreid make-upadvies. Er is een speciale plek voor een persoonlijk advies. En achterin de winkel kun je je in alle rust laten opmaken.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 18:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

Vertrouwde gezichten

Als je in Vlagtwedde naar de DA gaat, dan word je welkom geheten door een van de vaste gezichten. Een winkel met een uitgebreid assortiment die ook goed bereikbaar is voor mensen in een scootmobiel of met een rollator. Dit team werkt al jaren samen en is goed ingespeeld op de wensen van de klant. Alle medewerkers zijn goed opgeleid en voorzien je graag van advies of helpen je graag te vinden wat je nodig hebt.

Kennis en keus

Een persoonlijk en betrouwbaar advies, daarvoor ga je naar DA Drogisterij Westerwolde. Wat opvalt is de up-to-date kennis en de liefde voor het vak. Naast het reguliere drogisterijassortiment is er ook een grote keuze aan natuurlijke producten. Merken als Louis Widmer, Collistar en Dr. Hauschka voor de verzorging van je lichaam en voor je aanvulling op je voeding kun je kiezen uit o.a. Solgar, New Care en Golden Naturals. Het voordelige huismerk DA biedt voor veel A-merken een voordelig, en toch kwalitatief hoogstaand alternatief. Dus of je nou een parfum zoekt, thee, mascara, vitamines, kraamcadeautjes, cadeaupakketten of een armbandje, hier vind je het allemaal.

(Pas)foto’s en pakketten

Bij DA Drogisterij Westerwolde is meer te doen. Je kunt regelmatig deelnemen aan productdemonstraties in de winkel en aan winacties op Facebook. Je foto’s kun je er direct laten afdrukken. Het is bovendien een goed adres voor pasfoto’s met garantie voor officiële documenten. Ook kun je hier terecht voor het versturen en ophalen van je pakketten via DHL, DHL Express of UPS.

Gezondheidspraktijk

Zoek je hulp bij het verbeteren van je gezondheid, dan kun je hiervoor ook terecht bij de gezondheidspraktijk in de winkel. Je kunt in de winkel eenvoudig een afspraak maken met Esther. Zij is opgeleid tot orthomoleculair therapeut. Aan de hand van een uitgebreide analyse wordt een persoonlijk plan opgesteld om te werken aan een verbetering van je gezondheid of het verhelpen van klachten.

Mensen helpen geeft energie

‘Het is geweldig om mensen persoonlijk te kunnen helpen met hun gezondheid, schoonheid en verzorging. Een tevreden klant geeft je energie. Een meneer die een nieuwe knie zou krijgen heeft door het gebruik van Alka druppels geen operatie meer nodig. Een mevrouw met gewrichtsklachten die is gestart met onder meer Solgar No. 7 en nu weer goed loopt en beweegt. Daar doen wij het voor.’

Social Media

  Volg DA Drogisterij Westerwolde op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: