8.6 uit  1746 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Westerwolde, Vlagtwedde

Drogisterij Westerwolde ligt in het Groningse dorp Vlagtwedde. Voor bewoners en recreanten uit de omgeving is dit dé winkel voor gezondheids- en verzorgingsproducten. Van voedingssupplementen en geneeskundige bloesems tot een uitgebreid make-upadvies. Er is een speciale plek voor een persoonlijk advies. En achterin de winkel kun je je in alle rust laten opmaken.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

In de winkel van DA drogisterij Westerwolde vind je wat je nodig hebt; specialisten en een veelzijdig assortiment.

Met de paplepel ingegoten

Drogisten Esther en Stefan Hansma vullen elkaar prachtig aan. Esther groeide op in de drogisterij van haar ouders. Op haar 25e nam ze een drogisterij in Vlagtwedde over, met haar studie Hoger laboratoriumonderwijs in Groningen en drogisterij-ervaring op zak. Esthers hart ligt bij Bach remedies, geneeskrachtige bloesems tegen negatieve gemoedstoestanden. Ook geeft ze je graag een uitgebreid make-upadvies. Haar man Stefan, sinds 2010 in de drogisterij, is expert op het gebied van voedingssupplementen.

Kennis en keus

Een persoonlijk en betrouwbaar advies, daarvoor ga je naar DA Drogisterij Westerwolde. Wat opvalt is de up-to-date kennis en de liefde voor het vak. Een greep uit het productassortiment: Solgar, New Care, Alka, Bach, Schussler celzouten, Collistar, Louis Widmer, Dr. Hauschka, Earth Line, Zarqa, Bountiful en à la Rineke. Maar ook HG reinigingsproducten voor in huis. En mooie Zaccini boxershorts, tassen, portemonnees, slippers en sieraden van Zilla en Trendy. Natuurlijk ontbreken hier niet de hoogwaardige producten van het DA huismerk.

Foto’s, schoenreparaties, DHL

Bij DA Drogisterij Westerwolde is meer te beleven. Je kunt regelmatig deelnemen aan productdemonstraties in de winkel en aan winacties op Facebook. Je foto’s kun je er direct laten afdrukken. Het is bovendien een goed adres voor pasfoto’s met garantie voor officiële documenten. Ze verzorgen daarnaast schoenreparaties en zijn DHL servicepoint waar je je zending kunt afleveren en ophalen. Geen dag is hetzelfde, er is altijd aanloop, DA Drogisterij Westerwolde is een lokale spin in het web.

Mensen helpen geeft energie

Esther Hansma: ‘Het is geweldig om mensen persoonlijk te kunnen helpen met hun gezondheid, schoonheid en verzorging. Een tevreden klant geeft je energie. Een meneer die een nieuwe knie zou krijgen heeft door het gebruik van Alka druppels geen operatie meer nodig. Een mevrouw met gewrichtsklachten die is gestart met onder meer Solgar No. 7 en nu weer goed loopt en beweegt. Daar doen wij het voor.’

Social Media

  Volg DA Drogisterij Woudenberg op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: