8.6 uit  3832 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Welten, Heerlen

Deze grote en gezellige winkel ligt in de dorpskern van Welten (Heerlen). Al sinds de jaren 60 is de drogist een begrip in het dorp, sinds oktober 2018 wappert de DA-vlag aan de gevel. Bij Weltertuyn vind je een groot assortiment gezondheidsartikelen en krijg je een goed en persoonlijk advies. In één moeite regel je er ook je schoenreparatie, (pas)foto’s, PostNL-zendingen en andere praktische zaken.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Je slaagt zeker in de grote winkel van DA Drogisterij Welten, waar ze je graag met raad en daad bijstaan.

Wij zetten de historie op onze manier voort

Eigenaren Jeanine en Paul van der Leek hebben in 1999 de dorpsdrogisterij aan de Weltertuijnstraat overgenomen van de familie Meertens. Paul was toen al sinds 1984 gediplomeerd drogist. ‘Mensen vinden het bijzonder’, vertelt Paul, ‘dat wij de historie hebben voortgezet met onze eigen persoonlijke benadering. Wij hebben onderscheidende merken in huis en proberen onze klanten kennis mee te geven waar ze echt iets aan hebben.’

Groot assortiment en eigen manicure

DA Drogisterij Welten heeft een groot aanbod. Alleen al op het gebied van voedingssupplementen heb je hier keus uit Solgar, Orthica, Golden Naturals, Bountiful en verscheidene andere merken. De producten van het DA huismerk dat als zeer hoogwaardig te boek staat. Bij Welten kun je de gezondheidsklompen van Clogs krijgen in alle kleuren en maten. En hebben je handen eens extra aandacht nodig, dan regel je een heerlijke behandeling bij de manicure.

Ladies Night

Elk jaar in april organiseert DA Drogisterij Welten een Ladies Night. Heel gezellig en dé kans voor klanten om lekker verzorgd de zomer in te gaan. Zeker weten dat je in de watten wordt gelegd en met bruikbare adviezen thuiskomt, want de mensen van Welten willen niks missen op hun vakgebied en scholen zichzelf continu bij. Hun kennis brengen ze vervolgens graag aan jou over.

Leuk en persoonlijk contact

Eigenaresse Jeanine van der Leek: ‘Onze wijk staat bekend als het gezelligste dorp van Heerlen en dat willen wij ook met onze winkel uitstralen. Een leuk en persoonlijk contact met onze klanten, dat is waar wij voor staan. Met ons team van twee drogisten en mijzelf als assistent-drogist hebben we flink wat kennis en ervaring in huis. Ons belangrijkste streven is en blijft de klanten tevreden de winkel te laten verlaten.’

Social media

  Volg DA Drogisterij & Parfumerie Welten ook op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: