8.6 uit  2460 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Veul, Alkmaar

Bij DA Veul in Alkmaar vind je een goed opgeleid team van medewerkers die altijd een eerlijk advies geven. De winkel biedt een zeer compleet assortiment met alles om je gezond, fris en mooi te voelen.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:11:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 21:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Familiebedrijf

In 1969 startte dhr. Veul sr. het bedrijf. Inmiddels is DA drogisterij Veul in Alkmaar uitgegroeid tot een familiebedrijf met twee vestigingen. De winkel in winkelcentrum De Mare was de tweede locatie die werd geopend. Ondernemer Wilfred vertelt: “Als scholier hielp ik na schooltijd al in de winkel mee. In het begin in het magazijn en later in de winkel. Nadat ik mijn diploma behaald had, ben ik eerst een jaar bij een andere drogisterij gaan werken om daarna weer bij ons eigen bedrijf actief te worden. Enkele jaren later heb ik het bedrijf van mijn ouders overgenomen. Het blijft bijzonder om dat wat zij met hard werken hebben opgebouwd voort te kunnen zetten”.

Zeer ruim assortiment Wilfred: “Het unieke aan onze winkels is het winkeloppervlak, waardoor er een uitgebreid aanbod is op zowel drogisterij- als parfumerie gebied. Voor iedere portemonnee hebben we een passende keuze. De schappen zijn gevuld met zowel DA huismerk en budget keuzes als luxe merken waarmee je jezelf of een ander eens echt kan verwennen. We hebben ons gespecialiseerd in voedingssupplementen, met merken als Solgar, Orthica, Golden Naturals, Essential Organics en New Care. Geen klant is hetzelfde en ook wensen verschillen, ons doel is altijd goed naar de klant te luisteren om zo tot een passend advies te komen.”

De luxe parfumerie in Alkmaar

Een parfum is het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde. Bij DA drogisterij & parfumerie Veul vind je een ruime selectie luxe dames- en herengeuren. Het team van medewerkers helpt graag om stap voor stap de juiste te vinden. Een parfum is heel persoonlijk, de een gaat voor bloemig en de ander heeft een voorkeur voor fris en licht. Er is hier veel keuze in bekende merken als Armani, Boss, Gaultier, Calvin Klein.. Laat je verrassen en stap gerust eens binnen om een aantal geuren te testen.”

Extra’s voor de klant

Wilfred: “Een aantal keer per jaar organiseren we een speciale avond voor de klanten,zoals bijvoorbeeld een lezing over nieuwe producten of van een bekend merk. Ook wordt er ieder jaar een speciale VIP koopavond georganiseerd in onze zaak in de Mare. Verder zijn we zeer actief met drogisterij-aanbiedingen. Iedere 2 weken adverteren we in ‘Alkmaar op Zondag’ met 12 scherpe aanbiedingen. In de winkel hebben we de ‘altijd-actie module’ waarbij honderden artikelen blijvend scherp geprijsd zijn en vaak voordeliger dan bij de andere drogisterijen. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Social Media

  Volg DA Drogist Veul op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: