8.5 uit  3407 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie van Berghem, Klundert

DA Drogisterij & Parfumerie Van Berghem ligt midden in het gezellige centrum van Klundert. De gratis parkeermogelijkheid voor de deur nodigen de klant uit een kijkje in de winkel te nemen. Hier vind je alles op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogist Van Berghem staat persoonlijke aandacht centraal. Het ervaren team geeft deskundig advies en helpt je graag verder met al je vragen. Neem een kijkje in de winkel of kom eens langs tijdens onze speciale visagie-dagen!

Een ervaren team

De eigenaar van de drogisterij is Robbert Jan van Berghem: “Ons winkelteam bestaat uit vijf mensen. Wij hebben allemaal de benodigde diploma’ op zak en hebben een brede kennis van het vak. Zo werkt er ook een visagist/schoonheidsspecialist in de winkel. Zij helpt de klanten graag op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging. Je kunt bij haar terecht met al je vragen over huid- en haarverzorging en cosmetica.”

Veelzijdige services

Robbert Jan: “In onze winkel staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We nemen voor iedereen de tijd: of het nu gaat om gezondheidsadvies, een snelle boodschap of gewoon een praatje.” Naast de drogisterij biedt de winkel een fotoservice. Je kunt er foto’s laten afdrukken en pasfoto’s laten maken. Ook is er een DHL-Servicepunt aanwezig in de drogisterij en kun je er terecht voor het vervangen van horloge-batterijen.

Bijzondere initiatieven

Ook op social media is DA Drogist Van Berghem actief. Robbert Jan: “Op onze Facebookpagina delen wij geregeld nieuws over onze producten, aanbiedingen en winacties. Ook.delen wij informatie over onze make-up & visagie-dagen. Tijdens die dagen gaan klanten met de hulp van een visagist op zoek naar de juiste beauty-producten. De visagist vertelt over de laatste trends en geeft advies over onze producten.”

Een uniek assortiment en luxe merken

Robbert Jan: “Ons assortiment bestaat, naast de gebruikelijke merken, uit een breed aanbod van specialistische merken. Wij verkopen veel natuurlijke producten. Ook bieden wij veel luxe en bijzondere merken op het gebied van cosmetica en parfum. Denk bijvoorbeeld aan merken als Louis Widmer, Bulgari, Pupa, Paco Rabanne en Janzen.”

Social Media

  Volg DA Drogist Van Berghem op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: