Spaar nu voor een strandtas of hamamdoek van 100% gerecycled katoen! Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3962 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie te Boekhorst, Gaanderen

DA Drogisterij te Boekhorst is gevestigd midden in het gezellige winkelcentrum ’t Ganderije in Gaanderen. Het drogisterijvak zit ons al heel lang in het bloed. Inmiddels hebben wij in de winkel onze eigen schoonheidssalon. En door de jaren heen zijn we een vertrouwd adres geworden voor leuke cadeautjes. Onze winkel is een knooppunt van allerlei activiteiten.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogisterij te Boekhorst vind je hartelijke professionals die aandacht voor je hebben en met een oplossing komen.

Familiebedrijf

Drogisterij te Boekhorst bestaat al sinds 1937. Eigenaresse Katja te Boekhorst vertelt: ‘Mijn opa en oma zijn ermee gestart. Omdat ik dacht dat een familiebedrijf niets voor mij was, ben ik Toerisme gaan studeren. Maar mijn wortels bleken sterker! Inmiddels werk ik hier al meer dan 25 jaar, met veel plezier. Ik maak het mensen graag naar hun zin en dat lukt in dit vak heel goed. Klanten komen vaak binnen met een probleem en als je dat dan op kunt lossen, geeft dat heel veel voldoening.’

Veel extra’s

De goed verzorgde winkel van te Boekhorst heeft naast het standaard assortiment veel extra’s te bieden. Zoals hoogwaardige voedingssupplementen, exclusieve geuren en cadeau-artikelen. Voor wie van mooie make-upmerken houdt, hebben ze bijvoorbeeld Pupa en John van G. Je vindt er de beauty producten van Sans Soucis en de verzorgingsproducten van Louis Widmer en - ook speciaal voor mannen - Marbert. Vertrouwd is het eigen merk van DA, dat een goed en voordelig alternatief biedt.

Schoonheidssalon

Bij DA Drogisterij te Boekhorst werken drie drogisten, een assistent-drogist en twee schoonheidsspecialiste. Gediplomeerde medewerkers die zich regelmatig bijscholen. Voor een behandeling of advies in de schoonheidssalon loop je gewoon even binnen voor een afspraak of je belt 0315-340907. En lijkt het je leuk om zelf eens iets meer te weten over gezonde voeding of verzorging? Dan vertellen we je hier graag meer over.

Mensenwerk

Bij te Boekhorst willen ze graag iets voor jou betekenen. Vaak herkennen ze al snel je probleem en weten ze wat jij nodig hebt, omdat ze je persoonlijk kennen. Katja: ‘Af en toe komt een klant ons verrassen met iets lekkers of een bloemetje. Omdat ons advies goed is uitgepakt, of omdat we iemand gerust hebben kunnen stellen. Dat vinden wij super!’

Social Media

  Volg DA Boekhorst op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: