We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

8.6 uit  2238 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Sebas, Nieuwegein

Welkom bij DA Drogisterij Sebas op winkelcentrum Muntplein. Als gevestigde naam in Nieuwegein voeren wij al jaren het echte drogisterijassortiment en zijn wij bovendien gespecialiseerd in vitamines en mineralen. Ons goed geschoolde team is echt geïnteresseerd in de gezondheids- of verzorgingsvragen van de klant en lost ze op met het juiste advies en product. Hier staat persoonlijke aandacht sinds 1978 hoog in het vaandel.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogisterij Sebas staat de klant sinds jaar en dag op de eerste plaats!

Familiebedrijf

Opricht door Aart en Coby van Tellingen is de drogisterij een echt familiebedrijf. Sebas wilde na zijn schooltijd graag het vak van drogist uitoefenen, zijn ouders vonden het belangrijk dat hij eerst bij een andere drogist zou gaan werken om de fijne kneepjes van het vak te leren: ‘Nadat ik mezelf had opgewerkt als bedrijfsleider bij een drogist in Amsterdam volgde ik mijn vader op toen hij overleed. Al onze medewerkers werken al jaren in de winkel, hebben ontzettend veel kennis en vinden altijd een passend advies. De klant staat bij ons op nummer 1.’

Klantgericht

DA Drogisterij Sebas speelt in op de vraag van de klant en past daar met enige regelmaat het assortiment op aan. Omdat we de klant goed kennen, weten we wat hij of zij zoekt. Op het gebied van voedingssupplementen heb je hier naast Solgar nog veel meer keus. Uiteraard hebben wij het DA huismerk in ons aanbod. Hoogwaardiger en voordeliger dan dit DA-huismerk vind je het bijna nergens. Als je tot slot toch in de winkel bent, kun je kleding die een stoombeurt of herstel nodig heeft ook meteen achterlaten.

Acties

Twee keer per jaar organiseert DA Drogisterij Sebas een Ladies Night. Sebas: ‘Met speciale acties en kortingen zetten wij de ene keer onze luxe parfumerie in de spotlights en de andere keer gaan wij in op de natuurlijke cosmetica en zelfzorgmiddelen van bijvoorbeeld Weleda. En als je op een ander moment terugkomt, helpen wij je graag aan een Eyelove bril. Toe aan de grote schoonmaak van je huis? Met HG krijg je alles schoon. Naar het buitenland? Onze pasfoto's zijn goedgekeurd voor documenten zoals paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Zonder afspraak, klaar terwijl u wacht. Graag gedaan!’

Social Media DA Sebas

  Volg DA Sebas op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: