8.6 uit  3844 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Schoonhoven, Schoonhoven

DA Schoonhoven is gevestigd in een gezellige winkelstraat in het hart van de stad. Hier staat ondernemer Lia Schaap met haar deskundige team klaar om de klant te voorzien van goed en eerlijk advies. Of het nu gaat om gezondheid, lichaamsverzorging of een lekker parfum, zij helpen je graag verder.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

DA Schoonhoven is hét adres voor al jouw wensen en vragen op het gebied van schoonheid, lichaamsverzorging, parfum en make-up.

Persoonlijk, eerlijk en vertrouwd

Lia: “klanten komen graag bij ons voor het eerlijke en deskundige advies dat we geven. We vinden persoonlijk contact belangrijk. Zo bouw je echt een band op met de mensen uit de buurt. Na het geven van een advies is het heel leuk te horen dat het product zijn werk heeft gedaan en de klant heel tevreden is. Ook worden we regelmatig verwend met chocola of ander lekkers als blijk van waardering. Een mooiere beloning voor onze inzet is er natuurlijk niet”.

Voel je mooi, fris en gezond

DA Schoonhoven heeft veel verschillende merken en producten in huis om klanten uit te laten kiezen. Je vindt hier in het schap alles om je mooi, fris en gezond te voelen. Lia: “We hebben veel keuze in medicijnen, vitamines, make-up en bijouterie. Naast A-merken als Solgar, Vitalize en Louis Widmer vind je hier ook het budgetvriendelijke huismerk van DA. Voor iedere portemonnee voldoende opties dus. In het beauty assortiment vind je toonaangevende merken als Biotherm en Collistar. Hier kunnen wij deskundig advies over geven, afgestemd op de huid en wensen van de klant.”


Deskundig team

Het deskundige team is helemaal bij de tijd en van alle markten thuis: Lia: “Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend. We hebben plezier in ons werk en er hangt altijd een positieve en gastvrije sfeer in de winkel. Er zijn altijd ontwikkelingen in de branche en om dit goed te kunnen volgen vind ik nascholing heel belangrijk. Het team volgt veel trainingen en kan de klant zo altijd goed helpen.”

De parfumerie in Schoonhoven

Een parfum is het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde. onderdeel van DA drogisterij Schoonhoven is de Mooi parfumerie. In dit deel van de winkel vind je een ruime selectie luxe dames- en herengeuren. Het team van medewerkers helpt graag om stap voor stap de juiste te vinden. Lia: “Een parfum is heel persoonlijk, de een gaat voor bloemig en de ander heeft een voorkeur voor fris en licht. Het is altijd weer heel leuk om de klant te helpen ontdekken welke hij of zij het lekkerst vindt ruiken. En is het een cadeau dan wordt het natuurlijk feestelijk ingepakt.”

Social Media

  Volg DA Schoonhoven op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: