8.5 uit  3408 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Patricia, Harmelen

Deze gezellige dorpsdrogisterij in het winkelcentrum van Harmelen staat bekend om zijn gemoedelijke en gezellige sfeer, betrokken medewerkers en het ruime productassortiment. Van uitgebalanceerde voedingssupplementen tot (h)eerlijke parfums. Er is tijd voor een gezellig praatje, persoonlijke aandacht en een eerlijk en gedegen advies.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

Het is onze dagelijkse uitdaging om er als team - van drogist en schoonheidsspecialist tot pedicure en verkoopster - samen met de klant uit te komen.

Ervaring telt

Als 18-jarige kwam Patricia Meerwijk in het drogisterijvak terecht: ‘Bij DA Los van de gelijknamige familie leerde ik de kern van het vak. Nadat dit bedrijf werd overgenomen door D.I.O. Levina van de familie Veltman maakte ik mij ook nog het werken achter de schermen, denk aan de inkoop, machtig. Tja, ruim vijfentwintig jaar ervaring telt. Wat mij en mijn team motiveert en voornamelijk enthousiasmeert is de affiniteit met de klanten in onze gezellige dorpswinkel. Er op basis van een vraag samen keer op keer uit komen, dat is onze uitdaging!’

Beautyproducten en extra veerkracht

Naast de reguliere producten die je bij een drogisterij en luxe parfumerie verwacht, vind je bij DA. Patricia ook luxe tassen, sieraden en kleine homedecoraties. Het belangrijkste zijn de beautyproducten van onder meer Louis Widmer en Sans Soucis. Om het lichaam extra veerkracht te geven, hebben wij ook de producten Orthica en Emdee in huis. Natuurlijk vind je het vertrouwende DA huismerk met zeer hoogwaardige producten die net iets voordeliger zijn.

Van alle markten thuis

DA Patricia onderscheidt zich van andere drogisterijen door de prettige sfeer. Het is de persoonlijke aandacht die telt. De schoonheidsspecialiste adviseert graag over producten voor huidproblemen en een afspraak voor een heerlijke schoonheidsbehandeling is zo gemaakt. Verder zit in het aanbod ook nog een stomerij en voor alle online-pakketten is bovendien een DHL-servicepunt aanwezig.

Op de hoogte van de laatste noviteiten

Bij DA Patricia is geen dag hetzelfde en dat maakt het vak voor Patricia Meerwijk en haar team zo aantrekkelijk: ‘Uiteraard volgen wij de nodige cursussen om op de hoogte te blijven van alle noviteiten omtrent medicatie en persoonlijke verzorging. Laatst kregen wij van een klant een taart omdat we deskundig advies hadden gegeven, wat ook nog eens bevestigd werd door een arts in het ziekenhuis. Uiteindelijk kon ze toch nog op vakantie. Dat zijn nou de momenten waarvan het hele team een boost krijgt!’

Social Media

  Volg DA Patricia op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: