8.6 uit  3837 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Oukouk, Munstergeleen / Sittard

DA Drogisterij-Parfumerie Oukouk ligt in de het hartje van Munstergeleen, gemeente Sittard-Geleen. Een gezellige dorpswinkel voor gezondheidsproducten, reguliere geneesmiddelen en een groot assortiment kruidengeneesmiddelen. De medewerkers zijn goed geschoold en hebben veelal een achtergrond als schoonheidsspecialist, kapper of apotheekmedewerker.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Oukouk is een vriendelijke, grote drogisterij waar je plezierig winkelt en die je veel gemak oplevert.

Oukouk tegen alle kwalen

In 1982 zijn eigenaren Bert en Dorien Coenen begonnen met hun Drogisterij-Parfumerie Oukouk. Bert vertelt hoe ze aan de bijzondere naam zijn gekomen. ‘Toon Hermans kwam ook uit Sittard, ooit heeft hij in het Sittards dialect een liedje geschreven over een dorpsdokter die, ongeacht de kwaal, Oukouk voorschreef, laurierdrop. Naar dit wondermiddel hebben wij onze winkel vernoemd.‘ Zowel het lied als de gelijknamige drogisterij zijn een begrip in het dorp.

Een bijzonder kleurrijk assortiment

Bij DA Drogisterij-Parfumerie Oukouk heb je keus uit een groot assortiment gezondheids- en verzorgingsproducten. Merken die je er bijvoorbeeld vindt: Louis Widmer, Lucovit, Arkovit, Zarqa, DA's hoogwaardige huismerk. Daarnaast heeft Oukouk een uitgebreide collectie schminckproducten van de merken Schminck, Grimas, Kryolan en Splitcake. Uniek zijn de professionele kappersverven voor thuisgebruik. Deze DA winkel heeft duidelijk een eigen stempel. Je kunt er zelfs schminckcursussen volgen.

Veel faciliteiten onder één dak

Eigenaar Bert Coenen is trots op de verschillende services die hij in zijn winkel verenigt: ‘In onze drogisterij hebben we de schminckwinkel Spitcake, die je ook online kunt bezoeken. En schoonheidssalon Beauty Catch van collega Fleur van Kan. Zij is medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en manicure. Verder kun je bij ons terecht voor het PostNL-kantoor, voor de stomerij, om te kopiëren en faxen, voor kantoorartikelen, wenskaarten, foto’s, pasfoto’s, schoenherstel, beltegoed, cadeaucards en loterijen.’ Alles in één gezellige en efficiënte winkel.

Altijd persoonlijke aandacht

Het team van DA Drogisterij-Parfumerie Oukouk bestaat uit zeven goed opgeleide medewerkers. Ze staan altijd met raad en daad voor je klaar. Hier kun je terecht met je gezondheidsvraag, al is die soms niet voor de hand liggend of best intiem. Eigenaresse Dorien heeft in het verleden gewerkt als gespecialiseerd gezinsverzorgster, zij voelt soms al eerder dan jijzelf aan wat er speelt en wat je nodig hebt: ‘Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Iemand die terugkomt om te vertellen dat ons advies zo goed heeft gewerkt, dat blijft geweldig.’

Social media

  Volg DA Drogisterij & Parfumerie Oukouk ook op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: