Spaar nu voor een strandtas of hamamdoek van 100% gerecycled katoen! Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3981 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Niggebrugge, Brielle

DA Drogisterij & Parfumerie Niggebrugge Brielle is gevestigd op het Ruggeplein in het mooie Brielle. Met persoonlijke aandacht helpt het ervaren personeel jou met al je vragen en wensen rondom schoonheid en gezondheid. Kom gauw langs en laat je adviseren.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogist Brielle kun je terecht voor deskundig advies. Het personeel weet alles op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging.

Een gezellig familiebedrijf

De eigenaar van DA Drogisterij & Parfumerie Niggebrugge Brielle is Erik Niggebrugge. Zijn ouders begonnen in 1976 een drogisterij in Honselersdijk. Nadat het gezin in 1989 naar Brielle verhuisde, werd deze drogisterij geopend. Erik: “In 2004 heb ik de winkel van mijn ouders overgenomen. Acht jaar later heb ik ook een DA drogisterij in Oostvoorne geopend.” Het winkelteam bestaat uit ervaren drogisten, waaronder ook een aantal schoonheidsspecialisten. Zij weten alles over hun producten en beantwoorden graag al je vragen op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging.

Een hecht team

In de drogisterij zie je vertrouwde gezichten. Voor klanten is dit fijn, merkt eigenaar Erik. “We krijgen geregeld complimenten over de ontspannen sfeer die in de winkel hangt. Klanten vinden het prettig om dezelfde, vertrouwde gezichten te zien. ‘Zo leuk dat de dames al zo lang bij je werkzaam zijn’ hoor ik dan. We hebben een hecht team. De onderlinge sfeer en het dagelijkse contact met de klanten maakt het werk een feest. Als onze klanten tevreden de deur uitgaan zijn wij ook volledig tevreden.”


Veelzijdige services

De interesse in hun klanten is oprecht. Erik: “Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven eerlijk, oprecht advies. Door in gesprek te gaan met onze klanten, vinden wij altijd het juiste product.” Naast de goede service op het gebied van schoonheid en gezondheid is DA Drogisterij & Parfumerie Niggebrugge Brielle ook een Post NL Servicepunt en hebben zij een stomerij. Ook verkopen ze Eyelove brillen en is er groot assortiment van luxe parfumerie (Mooi).

Niet op voorraad? De volgende dag in huis

Bij DA Drogist Brielle vind je producten die je niet bij elke drogisterij vindt. Zo verkopen zij luxe merken als Solgar, Clarins, Louis Widmer en New Care. Erik: “Wij hebben een breed assortiment. Zo hebben wij een groot aanbod van de supplementen van Solgar. Mocht een product niet aanwezig zijn in de winkel dan bestellen wij het en zorgen ervoor dat de klant het de volgende dag in huis heeft.” Naast luxe merken, let de drogisterij ook op de kleintjes en is er een ruim aanbod van voordelige merken.

Social Media

  Volg DA Drogisterij & Parfumerie Niggebrugge op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: