Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3757 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Molenaar, Bleiswijk

DA Molenaar is gevestigd in het winkelhart van Bleiswijk. In deze winkel staat een deskundig en ervaren team van drogisten, assistent-drogisten en parfumspecialisten voor jou klaar. Of het nu gaat om je gezondheid, lichaamsverzorging of een lekker luchtje, zij helpen je graag met een passend advies. Er is ook een ervaren kapper aanwezig.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 18:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

DA Molenaar is het adres voor al jouw wensen op het gebied van make-up, gezondheid en haarverzorging.

Een vertrouwde naam

De familienaam Molenaar klinkt veel bewoners van Bleiswijk bekend in de oren. De kapsalon bestaat al vanaf 1909 en de drogisterij is daar in 1984 aan toegevoegd. Lenie Molenaar runt de drogisterij en de kapsalon samen met haar dochter Lotte: ‘Van de vijf drogisten in onze winkel zijn er twee schoonheidsspecialiste en is er een kapster. Bijzonder is dat onze drogist/kapster klanten met een aandoening in onze haarwerkstudio naast een mooie pruik ook passend advies kan geven over speciale vitaminen en huidverzorging.’

Goede merken

DA Molenaar heeft alle kennis in huis om klanten persoonlijke aandacht te geven en van een goed advies te voorzien. Je vindt er naast A-merken ook de voordelige producten van het DA huismerk. Solgar en New Care zijn voorbeelden uit het assortiment van hoogwaardige voedingssupplementen en in het beautyassortiment geldt Collistar als toonaangevend. Ook zitten Nuxe huidverzorgingsproducten in het aanbod voor klanten die waarde hechten aan het gebruik van natuurlijke actieve bestanddelen.

Leuke acties

Als gevestigde winkel kent DA Molenaar alle klanten goed en dat levert veel voordeel op. Ze gaan altijd voor je op zoek naar het beste product, desnoods wordt het speciaal voor jou besteld. Als klant ben je bovendien welkom tijdens allerlei leuke acties zoals de Ladies Night en de Voedingssupplement Advies Dagen. En wat helemaal bijzonder is, is dat veel kinderen die problemen hebben met nagelbijten deze vertrouwde dorpsdrogist weten te vinden voor een oplossing.

Altijd up-to-date

Lenie Molenaar en haar team zijn helemaal bij de tijd en van alle markten thuis: ‘Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend. En om altijd up-to-date te zijn, volgen de drogisten allemaal met enige regelmaat trainingen. Ook de kapster gaat regelmatig op cursus zodat zij helemaal bij is op vlak van haarstyling en haarkleuring. Dat laatste kun je voor het beste resultaat beter overlaten aan de professionele kapper. Zo bezien biedt DA Molenaar het beste van twee werelden.’

Social Media

  Volg DA Molenaar op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: