8.6 uit  3650 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Luyksgestel, Luyksgestel

DA drogisterij The Read Shop Luyksgestel is een echte dorpswinkel. In deze combinatiewinkel van drogisterij en boekwinkel vind je een goed opgeleid team met vele jaren ervaring in de drogisterij. Naast producten voor je gezondheid en uiterlijke verzorging, kun je hier ook terecht voor boeken, lectuur en kantoorbenodigdheden. Een combi die zorgt voor een prettige sfeer waarin tijd is voor jouw verhaal.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

DA drogisterij Luyksgestel biedt een ideale combinatie van gezondheidsproducten tot boeken en van luxe parfums tot kantoorbenodigdheden.

Een drogisterij voor iedereen

Ondernemers Ard en Luc van de Huijgevoort runden al een supermarkt in het dorp Luyksgestel. Toen in 2016 de drogisterij dreigde te verdwijnen besloten ze om deze verder te exploiteren. Zo wilden ze ervoor zorgen dat er genoeg voorzieningen bleven en de dorpsbewoners niet voor hun dagelijkse boodschappen het dorp uit moesten. Een supermarkt met een drogisterij paste precies in dit plan. Nu staat er een team van 4 drogisten in de winkel dat alles uit de kast haalt om jou een goed advies te geven.

Een DA hart in de supermarkt

Naast het reguliere drogisterijassortiment vind je bij DA drogisterij The Read Shop Luyksgestel alle hoogwaardige en voordelige producten van het vertrouwde DA-huismerk. Maar ook merken zoals Sans Soucis, Louis Widmer en John van G make-up. En voor wie groen leeft en denkt, zijn ook de topproducten van Madelief - het duurzame alternatief van DA - in de schappen te vinden. Maar denk ook aan de gezondheidsproducten van Arkopharma en de verzorgingsproducten van Weleda en Janzen.

Je vindt meer dan je zoekt

In deze typische buurtdrogisterij vind je meer dan je zoekt. Je kunt hier terecht voor extra services, zoals loterijen en PostNL service. Maar ook voor speelgoed, een goed boek, tijdschriften en kantoorbenodigdheden komen klanten hierheen. Het winkelteam houdt er ook van om zijn klanten te verrassen. Zo is er geregeld een Ladies night, een vip-avond en een informatiemiddag.

Persoonlijk en professioneel

Het speerpunt van de DA drogisterij is dat het personeel nog echt tijd maakt voor een praatje. Door te luisteren en door te vragen, weten zij feilloos te achterhalen welk product het beste past bij jouw vraag of kwaal. De dames volgen voortdurend nascholing, doen cursussen en houden steevast alle vakliteratuur bij. Daarom zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En daar pluk jij de vruchten van! Je gaat gegarandeerd met een advies de deur uit dat precies voor jou op maat gesneden is.

Volg ons op social media

  Volg DA Luyksgestel op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: