8.6 uit  3837 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie La Sante, Westerbork

Bij DA drogist La Santé in het Drentse Westerbork vind je alles om je mooi, fit en gezond te voelen. Drogist Renate en haar team geven deskundig en eerlijk advies over voedingssupplementen, gezondheid en beauty.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

Laat je verrassen door de ruime keuze en de goede service van DA Drogist en parfumerie La Santé in Westerbork. Naast het ruime basisassortiment is hier veel keuze in natuurlijke- en biologische gezondheidsproducten.

Fit en gezond

Voor iedereen die zich fit en gezond wil voelen heeft DA Drogisterij & Parfumerie La Santé een ruime keuze in gezonde voeding en voedingssupplementen. Ondernemer Renate vertelt: “Ik weet veel over gezond zijn en gezond blijven en deel mijn kennis graag met de klant. De komende tijd wil ik het aanbod in reform- en biologische producten nog groter maken. Het geven van eerlijk advies is altijd ons doel, ook als dat betekent dat de klant op dat moment niets koopt."

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht

De winkel is gevestigd aan het eind van het winkelgebied waardoor er voldoende gratis parkeergelegenheid is. Renate: “Het winkelend publiek weet ons altijd goed te vinden en we hebben veel vaste klanten. Onze winkel staat bekend om de ontspannen sfeer en dat is iets wat ik zelf ook heel belangrijk vind. In een dorp merk je dat er behoefte is aan persoonlijk contact en we maken altijd even een praatje. Dat maakt ons werk ook zo leuk. Ook denken we altijd mee en waar nodig bieden we extra service. Een product bestellen dat niet standaard in ons assortiment zit is bijvoorbeeld een kleine moeite. Iedere klant tevreden de winkel uit zien gaan, dat is ons doel.”

Verwend worden door de schoonheidsspecialiste

Renate: “jaren geleden begon ik mijn loopbaan als schoonheidsspecialiste. Inmiddels ben ik eigenaar van DA Drogist en Parfumerie La Santé en heb ik nog steeds veel interesse in huidverzorging en make-up. Ik volg trends en bijscholing met mijn team en zorg dat ons aanbod altijd heel compleet is. Je vindt bij ons o.a. mooie merken als Biodermal, Pupa en New Care. Naast alle producten die we verkopen is het ook altijd bijzonder om een klant te mogen behandelen in onze eigen schoonheidssalon. We gebruiken hierbij de producten van Collistar. Mooi om de huid van de klant weer te laten stralen.”

Luxe parfums en cadeau’s

Bij DA drogisterij & Parfumerie La Santé vind je een ruime selectie luxe dames- en herengeuren. Renate: “Een parfum is heel persoonlijk en het is fijn om de klant te helpen ontdekken welke hij of zij het lekkerst vindt ruiken. Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar een ander cadeau? Ook daarvoor slaag je hier goed. Ieder seizoen hebben we een ruim assortiment met presentjes voor jong en oud. Uiteraard wordt ieder cadeau feestelijk ingepakt”.

Social Media

  Volg DA La Sante Westerbork op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: