Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3767 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Hisschemöller, Middelharnis

Kom bij ons langs in het gezellige winkelcentrum d'n Diek te middelharnis. In onze winkel vind je een ruime keuze aan luxe, gezondheids- en verzorgingsproducten. Natuurlijk krijg je de beste voorlichting en persoonlijke service.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:13:00 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 17:30
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

DA Drogisterij & Parfumerie Hisschemöller heeft vele producten rondom gezondheid, luxe en verzorging. We verwelkomen je graag voor persoonlijk advies, een bezoek aan de zonnebank of aan de schoonheidssalon.

Ons assortiment: Rituals & Mooi Parfumerie

Naast vaste drogisterij artikelen als geneesmiddelen, voedingssublementen en verzorgingsproducten, vind je bij ons in de winkel een Rituals Shop in shop. Ideaal om jezelf te verwennen of als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een verjaardag of feestdagen. Daarnaast helpen je ook graag met het vinden van het perfecte geurtje in onze Mooi Parfumerie.

Cosmetisch arts

Regelmatig bezoekt een cosmetisch arts van kliniek Mediccosmetic uit Spijkenisse onze schoonheidssalon om advies te geven over Botox en/of fillers. Je kan een afspraak maken, dit verplicht je tot niets. Consult is gratis. Behandeling eventueel direct mogelijk.

Ook benieuwd naar wat injectables voor je kunnen doen?

Reserveer een kosteloos consult. Bel 0187-482441. Je kunt gewoon door de winkel heen naar de salon, dus niemand die je ziet.

Zonnebank

Wanneer je onder onze zonnebank een kleurtje wilt krijgen, is het belangrijk eerst uw huidtype te bepalen. Aan de hand van uw huidtype kan dan een verantwoorde zonnekuur voor onze zonnebank worden bepaald. Kinderen t/m 18 jaar en personen met huidtype 1 mogen niet onder de zonnebank.

Bekijk ook eens onze Facebook pagina voor leuke updates & nieuwtjes!

Aanvullende diensten in deze winkel: